AktualityKomerčné články

Ste spokojný s Vašou súčasnou prácou?

poradna
[PR]

Hľadáte optimálne riešenia pre Vaše finančné plánovanie? Zaujíma Vás či sú Vaše peniaze chránené proti znehodnocovaniu, alebo či sú atraktívne zhodnocované?

  • Chcete svoj dôchodok prežiť dôstojne?
  • Vyznáte sa v otázkach II. piliéra – máte správne nastavené fondy?
  • Opýtal sa Vás niekedy Váš bankár, alebo poisťovací poradca, kedy a koľko chcete poberať svoju RENTU?
  • Je Váš majetok dostatočne zabezpečený? Máte už vyriešené vlastné bývanie?
  • Máte aktuálne informácie o hypotekárnych úveroch? Je Váš príjem dostatočne ochránený?  
  • Uvažujete o zvýšení príjmu? Ste spokojný s Vašou súčasnou prácou?

Naším poslaním je plniť ľuďom ich sny, ciele a priania a prinášať im optimálne riešenia na základe detailnej analýzy potrieb.

Spoločnosť OVB Allfinanz Holding AG, je poprednou poradenskou spoločnosťou v oblasti finančných služieb v Európe už od roku 1970. Dnes pôsobíme v 14 krajinách Európy a staráme sa o viac než 3 milióny klientov. Poskytujeme profesionálne finančné služby, ktoré umožňujú zvýšenie životnej úrovne občanov. Kladieme dôraz na individuálny prístup, ktorý je základom pre budovanie dlhodobých a kvalitných vzťahov.

S pomocou viac než 100 produktových partnerov spomedzi prvotriednych európskych a svetových finančných inštitúcií sme v rámci skupiny schopní klientom z celej Európy ponúknuť akúkoľvek stratégiu v oblasti investícií a finančného zabezpečenia (výhodné financovanie bývania, všetky potrebné poistenia, dlhodobé sporiace plány a zabezpečenie na dôchodok.
Spoločnosť OVB Allfinanz Slovensko a. s., ako dcérska spoločnosť nemeckej OVB Holding AG, je od svojho vzniku v roku 1993 lídrom v oblasti finančného sprostredkovania na slovenskom finančnom trhu. Staráme sa o takmer 900 000 klientov a spravujeme viac než 2 milióny zmlúv. Klientom je k dispozícii celoslovenská sieť kvalifikovaných finančných sprostredkovateľov.

Miloš Kováč cfc, okresný riaditeľ OVB Allfinanz Slovensko a.s., Zlaté Moravce Prax 16. rokov v oblasti privátneho ,,bankovníctva”, spolu s kolegami sa stará o kmeň viac ako 25.000 klientov telefón: +421915842170 mail. kovacmilos@ovbmail.eu

Radoslava Kováčová cfc, okresná vedúca OVB Allfinanz Slovensko a.s., Zlaté Moravce Prax 14. rokov v oblasti privátneho ,,bankovníctva”, spolu s kolegami sa stará o kmeň viac ako 11.000 klientov telefón: +421905326891 mail: kovacovaradoslava@ovbmail.eu

V priebehu kariéry sme vytvorili viac ako 650 pracovných miest na celom Slovensku. Vzhľadom na trhové príležitosti a víziu otvorenia klientsko – poradenského centra v okrese Zl.Moravce pravidelne otvárame špecializované kurzy Finančnej gramotnosti, osobnostného rozvoja a základov podnikania. Tieto kurzy sú bezplatné, trvajú 6 + 6 týždňov. Najlepší absolventi dostávajú príležitosť spolupracovať s našou spoločnosťou. Samozrejme vedomosti, ktoré nadobudnete môžete využívať aj v súkromnom živote v prípade, že spolupráca nebude pokračovať. Bude sa o vás starať starostlivo vybraný odborník s licenciou NBS vo všetkých sektoroch.

  • Si ochotný vzdelávať sa?
  • Ako si predstavuješ ideálny príjem?
  • Si kariérny typ?
  • Dokážeš oceniť medzinárodné know – how?
  • Ako narábaš so svojími financiami?
  • Chceš vedieť o podnikaní viac?

Daj o sebe vedieť. Radi Ťa privítame…

Miloš Kováč cfc,
okresný riaditeľ OVB Allfinanz Slovensko a.s., Zlaté Moravce

Redakcia portálu zlatemoravce.info nezodpovedá za obsah príspevkov v diskusných fórach. Za obsah a pravdivosť inzerátov, PR článkov, reklamných článkov a reklamných bannerov zodpovedajú zadávatelia


 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button