AktualityKomerčné článkyŠport

V Beladiciach otvorili moderné športovo-tréningové fitness centrum IronBull Gym.

poradna

 

Zakladateľom tohto projektu je prezident klubu Ironbull Nitra a IRP Slovakia Jozef Kopálek 2 násobný medailista Majstrovstiev sveta v Tlaku na lavičke a silovom trojboji. Moderná športová zóna nebude slúžiť iba pre profesionálnych športovcov, ale aj pre verejnosť, a hlavne mladé talenty.

 

 

Fitness centrum nesúce názov Ironbull gym v Beladiciach na hlavnej 2/143, ktoré je zriadené  na ploche 150 m² je zamerané ako pre laikov, ktorý chcú zlepšiť kondíciu, tak i pre požiadavky profesionálov.

Vybavenie pre rôzne silové športy

  • tlak na lavičke
  • jednoručky 6 – 62 kg
  • profesionálne americké kardio stroje
  • profesionálne posilňovacie stroje
  • 18 stanovísk
  • 1500 kg olympijských kotúčov
  • šatne a sociálne zariadenie vo vysokom štandarde 

Samozrejmosťou je obsluha recepcie, predaj výživových doplnkov rôznych značiek a profesionálny osobný tréner. Možnosť súkromných tréningov a prenájmu celého fitness pre firmy na rôzne akcie.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”916″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[prezentácia]” template=”/home/html/zlatemoravce.info/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

obed

Súvisiace články

Komentár

  1. už mate otvorene,som zo Zlatych Moraviec,mam 52rokov,30rokov som bol džudista,chcel by som sa k vam prihlasit,ale potrebujem aj trenera

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button