AktualityŠkoly

MŠ Štúrova: Mikulášska besiedka

poradna

 

… Po roku sa naša škôlka opäť obliekla do zimného šatu a rozvoňala sa punčom. Nastal čas, aby k nám opäť zavítal Mikuláš …

Ako to už býva zvykom ani tento rok neprišiel sám. Priniesol so sebou aj svojich pomocníkov anjela a čerta. Takto spoločne si pozreli program, ktorý si deti pre nich pripravili. Mikulášovi, jeho pomocníkom, ale aj rodičom, starým rodičom a známym predviedli deti zo všetkých tried. Básničky, pesničky a tance v podaní detí vytvorili krásny zimný a vianočný program. A odmenou pre deti bol nielen potlesk ale aj mikulášske balíčky.

Tento rok nám počas vystúpenia vonku pekne poletoval sneh, tak sa rozradostené deti potešili aj keď si svoje balíčky odnášali domov, aby si ich poriadne poprezerali a pochutili si na nich.

Micheličová Ivana
MŠ Štúrova

 

Sleduj náš oficiálny INFO YouTube kanál ↓↓↓

fotogaléria

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”959″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[prezentácia]” template=”/home/html/zlatemoravce.info/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button