ZM blog

Verejné pripomienkové konanie návrhu rozpočtu mesta Zlaté Moravce (7,9 mil) na rok 2018

poradna

 

Je predvianočné obdobie, ale určite nie je uhorková sezóna z pohľadu prípravy mestských materiálov, ktoré citeľne ovplyvnia chod mesta Zlatých Moraviec.

Takýmto pripravovaným materiálom je každoročne rozpočet mesta Zlaté Moravce v ktorom sa určí, kam pôjdu v nasledujúcom roku naše peniaze.

Obce a mestá len s nevôľou informujú o práve obyvateľov uplatniť v rámci verejného pripomienkového konania pripomienky verejnosti k návrhu rozpočtu v 10 dňovej lehote od jeho zverejnenia (náš rozpočet bol vyvesený 29.11., čiže 10. deň uplynie 13.12.2017) Pripomienkou možno v určenej lehote navrhnúť alebo odporučiť úpravu. Z pripomienky musí byť zrejmé, kto ju predkladá, inak k nej navrhovateľ nariadenia nemusí prihliadať

Vyjadrenia a pripomienky k návrhu je potrebné predložiť v písomnej forme – na adresu mestského úradu – 1.Mája 2, 95301 Zlaté Moravce, elektronicky – na adresu, podatelna@zlatemoravce.eu alebo ústne do zápisnice počas úradných hodín obecného úradu.

navrh_rozpoctu_mesta_zlate_moravce_na_rok_2018_vratane_programov_a_podprogramov_s_vyhladom_na_roky_2019_a_2020

Skúste sa po jeho prečítaní zamyslieť nad tým, do čoho by ste chceli, aby sa v meste investovalo, prípadne na čo by sa mali finančné prostriedky použiť. Skúsme otvoriť diskusiu, prípadne mi pošlite svoje návrhy mcimmermann@gmail.com Osobne mám záujem o aktívnu účasť občanov na konečnej podobe mestského rozpočtu.

Viac informácií o pripomienkovaní VZN a rozpočtu mesta nájdete na mojom blogu:

https://cimmermann.blog.sme.sk/c/432669/aj-vasa-pripomienka-moze-ovplyvnit-veci-verejne.html

Michal Cimmermann

Michal Cimmermann

Povolaním právnik v Advokátskej kancelárii Cimmermann, s.r.o. a poslanec mestského zastupiteľstva v našom malom mestečku v Zlatých Moravciach. http://www.cimmermann.com/

 

Sleduj náš oficiálny INFO YouTube kanál ↓↓↓


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button