Aktuality

Poďakovnie firme delfingen

poradna

 

Vraví sa: „Kto nezažil, nepochopí“. A presne to platí aj pre život ľudí v zariadeniach sociálnych služieb, ktorí sú odkázaní na pomoc personálu ale často aj na pomoc ľudí „zvonka“. Život tu plynie veľmi pomaly a preto je veľmi dôležité voľný čas klientov vyplniť čo najefektívnejšie.

Už tretí rok sa nám to darí vďaka firme Delfingen, ktorá pravidelne poskytuje finančný príspevok Zariadeniu sociálnych služieb „SVETLO“ Olichov na nákup kreatívneho materiálu a pomôcok na tvorenie. Z poskytnutých finančných prostriedkov sme nakúpili stuhy, kreatívne polotovary, drevené výrezy, vence, koráliky, gombíky a iný materiál, ktorý klientom vo výraznej miere pomáha pri výrobe rôznych dekorácií, pri využívaní rôznych výtvarných techník a podobne. V období Vianoc a Veľkej noci vďaka tejto finančnej pomoci môžu klienti vyrábať patchworkové výrobky – vence, vajíčka, vianočné gule, v priebehu celého roka napríklad vence na dvere. Je to len zlomok výrobkov, ktorých tvorba vďaka firme Delfingen vypĺňa voľný čas klientov, podporuje ich kreativitu, rozvíja jemnú motoriku a tým všetkým robí ich život krajším.

Okrem materiálnej pomoci sa zástupcovia firmy Delfingen zaujímajú aj osobne o život klientov v našom zariadení. Dňa 24. 11. 2017 sa klienti nášho zariadenia spoločne s personálom stretli na pôde firmy Delfingen s vedením firmy. Pozreli si prezentáciu o zrode a plánovaní celej firmy, exkurziou po závode získali nové vedomosti, vyskúšali si prácu na linke a spoločne s vedením firmy strávili milé chvíle pri spoločnom obede. Na mieste tejto firmy sme videli, že firma DELFINGEN je vysoko sociálne orientovaná a nie sme jediný subjekt, ktorému takto pomáhajú. Sú to všetko ľudia na správnom mieste, ktorým nie je ľahostajný život  iných. Bolo by super, keby sa aktivity tejto firmy stali inšpiráciou aj pre ostatných.

Vraví sa, že všetko, čo dáš, sa Ti vráti…. a my, hlavne v mene klientov „SVETLO“ ZSS Olichov, veľmi pekne ĎAKUJEME.

OZ SVETLO PRE OLICHOV

fotogaléria:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”958″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[prezentácia]” template=”/home/html/zlatemoravce.info/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Sleduj náš oficiálny INFO YouTube kanál ↓↓↓


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button