AktualityOznamy

Aj malá pomoc je pomoc

poradna

 

Možnosť pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Terénna sociálna práca (TSP) organizuje v Zlatých Moravciach zbierku šatstva, obuvi, hračiek, školských potrieb a iných vecí pre sociálne odkázaných ľudí.

Veci môžete odovzdávať každý pracovný deň v čase od 8.00 hodiny do 12.00 hodiny v Zlatých Moravciach v Dome služieb, Ulica Sládkovičova 1.

V prípade potreby môžete zavolať na tel. číslo 0917 098 048 a dohodnúť si iný termín.

Momentálne je akútny nedostatok hlavne detského oblečenia pre deti vo veku od 1 – 7 rokov. „Potešíme sa ale oblečeniu pre všetky vekové kategórie. Šatstvo by malo byť hygienicky nezávadné a nepoškodené. Zbierku sme vyhlásili práve preto, lebo máme nedostatok uvedených detských vecí,“

Občania môžu veci nosiť bez časového obmedzenia, nakoľko za týmto účelom je v zlatomoravskej TSP zriadená trvalá zberňa a výdajňa šatstva. „Darovanými vecami, ktoré už možno pre vlastnú potrebu nepoužijete, môžete pomôcť ľuďom v sociálnej tiesni. Aj malá pomoc je pomoc a sme vďační za každú podanú pomocnú ruku,“

Národný projekt Terénna sociálna práca v obciach I. sa realizuje vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Ľudské zdroje. Terénna sociálna práca sa v našom meste začala vykonávať na základe účasti v národnom projekte Terénna sociálna práca v obciach I. realizovanom Implementačnou agentúrou Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Ľudské zdroje.

 

Sleduj náš oficiálny INFO YouTube kanál ↓↓↓


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button