AktualityŠkoly

MŠ Štúrova: Deň detí

poradna

Piatok 01. jún 2018 patril opäť všetkým deťom. DEŇ DETÍ, si škôlkari z materskej školy na Štúrovej ulici užili na školskom dvore. Zažili sme spolu veselé športové dopoludnie. Na deti čakali rôzne súťaže, športové disciplíny, zábava a odmenou im bola medaila, ktorú si títo naši športovci určite zaslúžili.  

No a keďže tento rok prišli horúčavy o čosi skôr ako zvyčajne, veľmi dobre nám padla aj návšteva hasičov. To bolo radosti, keď sa deti na chvíľu premenili na malých hasičov. Aj týmto ďakujeme  hasičom zo Zlatých Moraviec, že navštívili našu materskú školu a deťom tak spestrili ich deň. 

S oslavou sme pokračovali aj v pondelok.  Teraz už aj s rodičmi, súrodencami a známymi sme si užili horúce popoludnie v materskej škole. 

Počas neho sme v našej materskej škole hľadali „radosť“. A pri tom nám pomáhali aj Spevko a Radulienka. Keď sme po speve a tanci zistili, že radosť sa nikde nestráca, ale stále je v nás a v našich srdiečkach, čakalo už na deti prekvapenie – bublinová zábava. A to sa už rozbiehala naša tradičná opekačka. 

A ako sa k sviatku patrí, na detičky čakali darčeky – poháriky so slamkou, aby sa mohli v týchto horúčavách poriadne osviežiť … ☺

Ivana Micheličová

MŠ Štúrova

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”994″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[prezentácia]” template=”/home/html/zlatemoravce.info/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button