AktualityPozvánky

RETRO VEČER

poradna

Preneste sa snami do obdobia 50-tych a 60-tych rokov minulého storočia a spoznajte (ne)poznané s hosťami z oblasti zdravotníctva, kultúry a fotografického priemyslu na Retrovečeri, v stredu 13.3.2019 o 17.30 hod., v priestoroch Mestského múzea v Zlatých Moravciach, Námestie A. Hlinku č. 1.

Rýchly rozvoj vedy a techniky má nepopierateľný dopad na spôsob života vo všetkých smeroch. Odzrkadľuje sa nielen na nových a neustále sa rozvíjajúcich výdobytkoch doby, ale aj na zmene spôsobu života. Čoraz viac sú na nás kladené vyššie požiadavky vo všetkých oblastiach. Keď sa však zamyslíme nad tým, ako sa žilo pred tridsiatimi, štyridsiatimi, či šesťdesiatimi rokmi, vidíme neuveriteľnú zmenu. Vymoženosti, ktoré dnes máme a nevieme si bez nich predstaviť svoj život, pred 50-timi rokmi nikomu nechýbali. Avšak neoceniteľnými sa stali najmä v pracovnej oblasti. Pokojný život sa zmenil na uponáhľaný, stresujúci a úplne sa z neho vytratila anonymita. V stredu, 13.3.2019 o 17.30 hod. si v priestoroch Mestského múzea v Zlatých Moravciach, Námestie A. Hlinku č. 1 pripomenieme na Retro večeri nedávnu minulosť z obdobia 50-tych a 60-tych rokov minulého storočia. Hostia z oblasti zdravotníctva, kultúry a fotografického priemyslu si zaspomínajú nielen na začiatky v práci, ale i na zmeny a požiadavky, s ktorými sa museli vyrovnávať.

Mgr. Ľubica Packová – Zahradárová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button