AktualityŠkoly

Udalosť roka v ZŠ Robotnícka

poradna

Známy slovenský herec  Štefan Martinovič  zavítal v sobotu podvečer 25.mája 2019 do svojho rodného mesta, aby moderoval Majáles 2019 v ZŠ Robotnícka 25!

„Som veľmi rád, že som dnes zavítal do Zlatých Moraviec..!“ Týmito slovami otváral 1. májales  základnej školy populárny herec Štefan Martinovič. Takmer sto priateľov školy i významných hostí sa počas celého večera mohlo zabávať, smiať, tancovať vedno s týmto úspešným umelcom, ktorý má na konte niekoľko postáv  so  slovenských seriálov ( naposledy sme ho mohli vidieť ako Adama v seriáli  Som mama) či kultové postavy na doskách divadla La komika a Túlavého divadla pod taktovkou  Jakuba Nôtu. Jeho spontánnosť, dôvtip a veselá nálada nakazili všetkých a zábava pokračovala  do skorého rána. K tomu, aby nálada gradovala, sa postarali okrem „dídžeja“ aj  bývalí žiaci školy. Michaela Tonková, ktorá  je dnes úspešnou speváčkou na doskách banskobystrickej opery, nezabudla na svoju školu  a jej nádherný soprán v nás hlboko rezonoval. Dynamické piesne Gorana Janíka, speváka skupiny Inside, vytiahli  zasa na  tanečný parket aj netanečníkov a  jemné tóny Daniely Mihálkovej  spôsobili v srdciach prítomných spomienky. Jedným slovom, ako povedal herec, škola vychováva a vychovala talenty.
Aká by to bola májová veselica bez dobrého jedla , pitia či tomboly, o čo sa zasa postaral tím pani kuchárok a sponzorov školy.
Keď nadránom hudba stíchla, všetci hostia sa rozchádzali so slovami: „ O rok prídeme zas!“
Ďakujeme všetkým  úžasným ľuďom, ktorí sa prišli ku nám uvoľniť z každodenného stresu a dúfame, že takýchto projektov, kde sa stretnú  veselí ľudia  a usmievajú sa na seba, budeme môcť uskutočniť čo najviac!
V nemalej miere si vážime nášho rodáka  Števka, ktorý prispel k tomu , že aj  v malom meste sa dá uskutočniť „pecková akcia“ s ešte „ peckovejšími“ ľuďmi!

Mgr. Mária Herdová ,riaditeľka školy

video: ZŠ Robotnícka


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button