AktualityOznamy

Oznámenie o pripravovanom štrajku

poradna

Vážený pán primátor, dovoľujeme si Vás informovať o vzniknutej situácii v spoločnosti ARRIVA NITRA a.s. ZO OZ KOVO ARRIVA NITRA nám oznámila vyhlásenie časovo neobmedzeného štrajku vodičov autobusov so začiatkom od 2.9.2019 od 3:45 h. 

Naša spoločnosť z pozície zamestnávateľa aj naďalej rokuje s odborovou organizáciou s cieľom nájsť riešenie prijateľné pre obe strany a vyhlásenému štrajku tak predísť. Nakoľko zatiaľ k vzájomnej dohode neprišlo, v tejto chvíli nemožno vylúčiť, že naša spoločnosť z dôvodu vis major dočasne nebude môcť zabezpečiť Vami objednávanú službu. Vzhľadom na to, že ste našim dôležitým obchodným partnerom, o aktuálnom vývoji tejto situácie Vás budeme bezodkladne informovať. Všetky ďalšie nám dostupné informácie o rozsahu zabezpečovaných služieb budeme tiež priebežne zverejňovať na našej web stránke https://arriva.sk/nitra, či podávať na našej zákazníckej linke, tel. 0915 733 733, email informacie@arriva.sk


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button