AktualityŠkoly

Tekvičková párty v ZŠ Robotnícka

poradna

Tekvica v dobrej nálade, vyvaľuje svoje telo v záhrade.
Zvedavé pohľady priláka, keď zmení sa na strašiaka.

Jeseň pani bohatá, farbí stromy do zlata……  Okrem krásnych farieb nám ponúka bohatú úrodu zo záhrad a polí. Všetci si radi pochutíme na ovocných či zeleninových  maškrtách. Medzi vyhľadávané plody jesene nesporne patria tekvice rôznych tvarov a farieb. Jedny nám skrášľujú naše príbytky, iné nám rozvoniavajú po byte, keď ich pečieme, či varíme.
Žiaci našej školy sa rozhodli už po siedmykrát urobiť si Tekvičkovú párty. Aká by to však bola „párty“ bez dobrej nálady, zábavy, hudby a jedla. Naše stretnutie otvorila p. zástupkyňa Jana Lukáčová, ktorá srdečne privítala žiakov, rodičov a pani učiteľky. Deti nelenili a hneď sa pustili do vyrezávania a vyzdobovania tekvíc. Popri práci si mohli pochutiť na rôznych dobrotách, ktoré pripravili šikovné mamičky a p. učiteľky. Tí žiaci, ktorí boli s prácou hotoví si mohli zasúťažiť a zabaviť.  Odrazu sa v jedálni objavili strigy, ktoré všetkých prekvapili a možno aj postrašili, ponúkali chlieb s masťou a cibuľou.
Nakoniec prišla dlho očakávaná chvíľa  – vyhodnotenie najkrajších tekvíc. Porota mala plné ruky práce, aby spomedzi 30 – tich výrobkov vyhodnotila tie najkrajšie. Všetci získali za účasť sladkú odmenu. Domov žiaci odchádzali s peknými zážitkami a prísľubom, že o rok sa na „párty“ stretneme znova.

ZŠ, Robotnícka 25, Zlaté Moravce

[ngg src=”galleries” ids=”1060″ display=”basic_thumbnail”]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button