AktualityVideo

Pomôžme si navzájom 2019

poradna

Primátor Mesta Zlaté Moravce PaedDr Dušan Husár v spolupráci s Máriou Ďurčekovou a Mgr. Denisou Uhrinovou  pripravili Charitatívnu akciu ,,Pomôžme si navzájom 2019,,

Táto zbierka je určená pre ľudí v akejkoľvek núdzi, dôchodcom, deťom z detských domovov,  seniorom v Domove opatrovateľskej služby a imobilným seniorom v ZOS.
Počas najbližších dní  sa môžu občania zapojiť do tejto akcie a prispieť darovaním potrieb do domácnosti, drogériou, hračkami, odevami, trvanlivými potravinami a ovocím. Tieto veci budú následne odovzdané počas predvianočného týždňa do vopred vybraných domácností, do  DD a seniorom  v DOS a ZOS.
Dňa 19.12 2019 od 11:00-15:00 hod sa bude podávať kapustnica, ktorú pre občanov zabezpečil primátor mesta  Dušan Husár.
Touto cestou chceme poprosiť občanov,  aby aj sami nominovali rodiny,  prípadne jednotlivcov,  o ktorých si myslia, že by takúto pomoc potrebovali. Veci môžete nosiť  do Domu Služieb na Sládkovičovej ulici( vchod z dvora ) denne od 7:00-13:00hod do 13.12 2019

Myšlienkou týždňa pomoci je spojiť ľudí ,navzájom si prejaviť spolupatričnosť a vedieť podať pomocnú ruku ľuďom, ktorí žijú okolo nás a nebyť ľahostajní, ,pretože nikdy nikto z nás nevie, kedy môže tú pomocnú ruku potrebovať on sám.

Bližšie info :
Mária Ďurčeková  0905970333,
maria.durcekova@zlatemoravce.eu


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button