Aktuality

Potravinová pomoc pre Dom opatrovateľskej služby

poradna

Podpora pre tých najzraniteľnejších. Spoločnosť Kaufland poskytuje nezištnú potravinovú pomoc Domu opatrovateľskej služby (DOS) v Zlatých Moravciach v podobe balíkov ovocia a zeleniny.

Ako informovala vedúca Zariadenia opatrovateľskej služby Jana Bošiaková, jej zariadenie oslovilo spoločnosť Kaufland so žiadosťou o potravinovú pomoc. Spoločnosť totiž vykonáva tento druh podpory v našom regióne už dlhšie. Z Kauflandu jej prišla kladná odpoveď.

 „Prvá zásoba potravín k nám dorazila 27. marca 2020. Boli tam maliny, jahody, citróny, mandarínky, zemiaky, kapusta a jablká. Rozdelili sme to všetkým klientom v DOS-ke, okrem posledného vchodu. V posledný marcový deň sme dostali ďalšiu várku – kapusta, kapia, šalát, zemiaky a ovocie. Dorozdeľujeme do posledného vchodu a všetkým opatrovaným klientom v Zlatých Moravciach,“ povedala Bošiaková.

Potravinové dary by podľa jej slov mali k seniorom chodiť aj naďalej, približne jedenkrát za týždeň. „Počas tejto krízy spôsobenej koronavírusom je prísun čerstvých vitamínov nesmierne dôležitý. Pre nízkopríjmových ľudí je to naozaj veľká pomoc, aj sa potešili, že si na nich niekto spomenul. V mene Zariadenia opatrovateľskej služby a Mesta Zlaté Moravce ďakujem spoločnosti Kaufland za prísun vitamínov pre našich seniorov,“ povedala na záver Bošiaková.

Peter Klimant


Chcete vedieť o všetkom? Aktivujte si notifikácie


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button