AktualityŠkoly

Zápis do 1. ročníka ZŠ Pribinova

poradna

ZŠ Pribinova 1, Zlaté Moravce oznamuje rodičom budúcich prváčikov nasledovné informácie:

SLÁVNOSTNÝ ROZPRÁVKOVÝ ZÁPIS DO 1.ROČNÍKA sa na základe rozhodnutia hlavného hygienika a záverov Ústredného krízového štábu, ktoré je zapríčinené šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19, neuskutoční.

INDIVIDUÁLNY ZÁPIS DO 1.ROČNÍKA

Minister školstva, vedy, výskumu a športu SR určuje termín zápisu dieťaťa na povinnú školskú dochádzku od 15. apríla do 30. apríla 2020.
Do našej ZŠ môžete dieťa do 1.ročníka zapísať prostredníctvom elektronickej prihlášky na webovej stránke školy. Vytlačenú a podpísanú prihlášku prosíme odoslať na adresu školy do 30.4.2020.
Všetky informácie získate na našej webovej stránke www.pribinka.edupage.org Overenie údajov poskytnutých zákonnými zástupcami sa uskutoční do dvoch týždňov od skončenia mimoriadneho prerušenia školského vyučovania.

  • Zapisujú sa deti narodené do 31.8.2014 a deti, ktoré mali v školskom roku 2019/2020 odklad povinnej školskej dochádzky.
  • Zákonný zástupca dieťaťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami doloží vyjadrenie príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie do vydania rozhodnutia o prijatí dieťaťa do základnej školy, najneskôr do 15. júna 2020.
  • Informácie o poplatkoch za pomôcky budú zverejnené na stránke školy.




obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button