AktualitySamospráva

Príkazný list primátora č. 3/2020

poradna

Primátor Mesta Zlaté Moravce v súvislosti s rizikom šírenia koronavírusu COVID — 19 uplatňuje nasledovné preventívne opatrenia:

  • Všetky školy a školské zariadenia v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Zlaté Moravce budú od 16. 3. 2020 do 27. 3. 2020 zatvorené. Zároveň vyzýva zriaďovateľov neštátnych škôl a školských zariadení, aby postupovali rovnakým spôsobom.
  • Na MsÚ až do odvolania bude OBMEDZENÝ REŽIM VYBAVOVANIA STRÁNOK.
  • Pracovná doba a úradné hodiny na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach sa určujú v pracovných dňoch od 08.00 hod do 13.00 hod. 
  • v prípade nevyhnutnosti je potrebné, aby občania komunikovali s pracovníkmi úradu predovšetkým telefonicky alebo e-mailom. Informácie k jednotlivým požiadavkám získate tiež na: podatelna@zlatemoravce.eu alebo tel. č. 037/6923901.
  • Osobná návšteva sa odporúča výlučne po predchádzajúcej konzultácii s príslušným pracovníkom úradu a to v nevyhnutných prípadoch.
  • Pred platbou v pokladni MsÚ odporúčame uprednostniť elektronickú platbu alebo odložiť ju na neskorší termín. Termín na úhradu miestnych daní a poplatkov je predížený.
  • Zároveň sa pozastavuje roznos rozhodnutí o miestnych poplatkoch do domácností ako aj ostatných písomností doručovaných osobne.
  • Všetky prebiehajúce správne alebo daňové konania, príp, akékoľvek iné konania, pri ktorých je predpoklad plynutia lehoty, sa prerušujú po dobu platnosti tohto príkazného listu.
  • Tento obmedzený režim sa vzťahuje aj na niektorých zamestnancov mestských podnikov, ktorými sú Technické služby mesta Zlaté Moravce, Mestské stredisko kultúry a športu a SLUŽBYT Zlaté Moravce, a ktoré je možné kontaktovať na nasledovných číslach: Mestská polícia 159, Technické služby mesta Zlaté Moravce 037/6923217, alebo 0907/ 443 577, e-mail: info@tszm.sk, Mestské stredisko kultúry a športu 037/ 642 32 77, e-mail: mskszlatemoravce@gmail.com, SLUŽBYT Zlaté Moravce 037/ 6321956, e-mail: sluzbytzm@centrum.cz
  • Technické služby mesta Zlaté Moravce budú naďalej zabezpečovať vývoz KO podľa potrieb a SLUŽBYT Zlaté Moravce bude vykonávať iba nevyhnutnú havarijnú údržbu bytových domov a revízie bude zabezpečovať v náhradných termínoch.
  • Odporúča sa v prípade usporadúvania ostatných a cirkevných obradov, vykonať iba tie obrady, ktoré nie je možné odložiť, vykonať ich tam, kde je to možné /uprednostniť exteriéry/, a iba pre skupiny s čo najmenším počtom osôb a úplne vylúčiť osoby, ktoré majú nariadenú karanténu alebo príznaky respiračného infekčného ochorenia, dodržiavať odstupy medzi osobami /min. 1,5m/ a nepodávať si ruky.

Termín: okamžite až do odvolania

Odporúčame sledovať internetovú stránku Mesta Zlaté Moravce, o ďalších informáciách bude Mesto Zlaté Moravce okamžite informovať. Primátor mesta tiež odporúča, ak je to možné, aby sa obyvatelia mesta Zlaté Moravce zdržiavali prevažne na mieste svojho trvalého pobytu. V Zlatých Moravciach, dňa 12.03.2020

PaedDr. Dušan Husár
primátor mesta 
www.zlatemoravce.eu


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button