AktualityŠport

ViOn vs. Zenit: Vráťme sa v čase a kúpou lístka pomôžme tým, ktorí to potrebujú

poradna

Pandémia vírusu COVID-19 zasiahla celý svet. Svoju daň si vybrala i v tom futbalovom. Futbal po celom svete stíchol pred viac ako mesiacom. Tribúny zostali prázdne, fanúšikovia smutní. V neľahkej situácii sa ocitlo množstvo rodín, ale tiež zdravotníkov, ktorí sú v prvej línii a s neviditeľným nepriateľom zvádzajú každodenný boj.

Rozhodli sme sa preto podať pomocnú ruku. A pomôcť môžete aj vy, fanúšikovia. Kúpou virtuálnej vstupenky za symbolické 3 eurá. Predaj už začal a potrvá do 10. mája. Dostupný bude výlučne online na fcvion.maxiticket.sk. 

Klub ihneď po skončení predaja lístkov celou sumou pomôže tým, ktorí to potrebujú najviac. Tým, ktorí stoja v prvej línii proti neviditeľnému nepriateľovi Covid 19. A to konkrétne Kongregácii bratov tešiteľov Zlaté Moravce (kláštoru), kde je zriadená lôžková časť pre prípadné nakazenie silových zložiek. Ale takisto táto organizácia v spolupráci s mestom poskytuje sociálne slabším ochranné rúška, dezinfekčné prostriedky, či zabezpečuje jedlo. Samozrejme, všetky ďalšie informácie budeme postupne prinášať prostredníctvom našich klubových kanálov.

Kúpiť virtuálnu vstupenku

Viac info na stránke FC VION 


Chcete vedieť o všetkom? Aktivujte si notifikácie


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button