AktualityKoronavírus

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce 7. 4. 2020

poradna

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 7.4.2020 /utorok/ o 8.00 hod. na MsÚ Zlaté Moravce.

  •  Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice Zlaté Moravce a.s ohľadom aktuálnej situácie. Vedenie nemocnice informovalo, že situácia sa z epidemiologického hľadiska nezmenila.
  • – Krízový štáb mesta kontaktoval prednostku OÚ Zlaté Moravce a v rámci konferenčného hovoru prerokovali aktuálnu situáciu v meste ako aj nové opatrenia Vlády SR týkajúce sa prevencie šírenia nového koronavírusu počas Veľkonočných sviatkov.
  • – Krízový štáb odporučil občanom mesta Zlaté Moravce dodržiavať opatrenia prijaté Vládou SR, ktoré sú zverejnené aj na web stránke mesta.
  • – Tržnica počas štátnych sviatkov (Veľký piatok, Veľkonočný pondelok) bude zatvorená.
  • – Krízový štáb mesta z dôvodu bezpečnosti a ochrany zdravia občanov mesta a zamestnancov MsÚ rozhodol, že počas mesiaca apríl bude zabezpečená pravidelná dezinfekcia priestorov v pôsobnosti Mestského úradu.
  • – Člen Krízového štábu mesta informoval, že včera mu zástupca spoločnosti Pramos Centrum s.r.o. odovzdal formou daru 500 kusov ochranných viackrát použiteľných rúšok, ktoré budú podľa potreby k dispozícii pre občanov mesta Zlaté Moravce nad 65 rokov.
  • – Krízový štáb mesta na základe odporučenia Združenia bytového hospodárstva na Slovensku, odporučil vyzvať miestne správcovské spoločnosti zabezpečujúce služby – správu bytových domov vykonať v rámci prevencie v súvislosti s vírusom COVID-19 dezinfekciu výťahov a spoločných priestorov.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button