AktualityKoronavírus

Zlatomoravecká rodina v domácej karanténe monitorovaná policajtmi

obed
poradna

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 18. 4. 2020 /sobota/ o 10,30 hod. na MsÚ Zlaté Moravce.

  • Nemocnica Zlaté Moravce a.s. informovala primátora mesta, že došlo k zmene epidemiologickej situácie. Na základe uvedeného sa mimoriadne zišiel Krízový štáb mesta za účasti prednostky OÚ, povereného riaditeľa Krajského riaditeľstva PZ SR a zástupcu riaditeľa Obvodného oddelenia PZ SR.
Krízovému štábu mesta bolo oznámené, že v meste Zlaté Moravce sa nachádza rodina, ktorá má cestovateľskú anamnézu a je monitorovaná vo svojom dome. Nepretržitý dohľad nad dodržiavaním karantény zabezpečuje Policajný zbor SR.
  • Krízový štáb ohľadom zmeny v epidemiologickej situácii kontaktoval aj Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Nitre.
  • Krízový štáb mesta v rámci bezpečnostných opatrení poskytol prostredníctvom príslušníkov PZ SR pre rodinu v karanténe ochranné prostriedky – ochranné rúška, ochranné rukavice a dezinfekčné prostriedky. Rodina bola kontaktovaná aj ohľadom zabezpečenia stravy. Podľa ich vyjadrenia, stravu majú zabezpečovanú rodinným príslušníkom, ktorý nemá cestovateľskú anamnézu a nie je v karanténe.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button