AktualityŠkoly

Dúha v znamení úspechov

poradna

Napriek tomu, že naše životy zasiahli určité zmeny, odborné poroty v rôznych súťažiach pracujú, aby mohli priniesť výsledky žiakom, ktorí sa do nich s radosťou zapájajú. Celoslovenská súťaž Dúha nebola výnimkou a Pribinke priniesla krásne úspechy.

Ide o výtvarnú a literárnu súťaž, ktorá je integrálnou súčasťou výchovno-vzdelávacieho procesu v materských, základných a základných umeleckých školách. Tento rok sa konal už 24. ročník tejto súťaže. Vyhlasovateľom je Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR. Usporadúva ju Ľubovianske osvetové stredisko v Starej Ľubovni.  

Naši žiaci sa do Dúhy  zapojili tiež. Svoje práce tvorili na tému Šťastné chvíle s mojimi blízkymi. A boli úspešní! Vo výtvarnej časti získala žiačka štvrtého ročníka  Zuzka Szeredyová čestné uznanie.  V literárnej časti sa Ninka Valachová z piateho ročníka umiestnila na krásnom 1. mieste a druhák Samko Sečkár získal čestné uznanie. 

Všetkým žiakom, ktorí sa do súťaže pod vedením ich pani učiteliek zapojili, ďakujeme.  Zuzke, Ninke a Samkovi blahoželáme a tešíme sa spoločne s nimi z ich úspechov.

ZŠ, Pribinova 1, Zlaté Moravce


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button