Aktuality

Pozvánka na odber krvi

poradna

Nemocnica Zlaté Moravce, člen skupiny AGEL oznamuje všetkým darcom krvi, že dňa 25. júna 2020 v budove laboratórnej medicíny usporiada plánovaný odber krvi.

Vážení darcovia, prvodarcovia,  srdečne Vás pozývame na plánovaný ODBER KRVI, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 25. 06. 2020 so začiatkom od 8:00 do 10:00 hodiny na II. poschodí v budove Laboratórnej medicíny
Darcom môže byť každý kto dovŕšil 18. rok života a nedosiahol 60. rokov a jeho telesná hmotnosť presahuje 50 kg. Pred odberom sa darcom odporúča naraňajkovať sa a požiť tekutiny (káva bez mlieka, voda, čaj). V deň odberu je nutné vylúčiť konzumáciu mlieka, masla a mastných jedál. Darovať krv sa nemôže: dva týždne po použití antibiotík, od dvoch týždňov po tri mesiace po očkovaní v závislosti od jeho druhu, pol roka po operácií a nastrelení piercingu, náušníc alebo tetovania a počas menštruácie. Predpokladom darovania krvi je vstupné vyšetrenie a vyplnenie dotazníka. Odber vykonáme v súčinnosti s Nemocnicou Komárno s.r.o. 

Neváhajte a príďte:
Pre Teba len kvapka, pre druhého nový život.

nemocnicamoravce.sk


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button