AktualityKoronavírus

Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice

poradna

Zasadnutie Krízového štábu COVID-19 v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 22. 7. 2020 /streda/ o 8.00 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica Zlaté Moravce a.s. uviedla, že neevidujú žiadnu zmenu, ale vzhľadom na zhoršenie epidemiologickej situácie súvisiacej s pandémiou COVID-19 v rámci Slovenskej republiky, Nemocnica Zlaté Moravce prijala mimoriadne opatrenia platné od 22.7.2020 – jedná sa o zákaz návštev hospitalizovaných pacientov a tiež zákaz voľného pohybu osôb v areáli nemocnice. Uvedený zákaz sa nevzťahuje na poskytovanie zdravotnej starostlivosti v priestoroch nemocnice, ktorej rozsah poskytovania sa nemení.

Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Mgr. Bošiaková informovala Krízový štáb COVID-19, že sociálne zariadenie DOS funguje v bežnom režime v súlade s aktuálne platnými opatreniami. Preventívne opatrenia boli prijaté v ZOS, kde dnešným dňom (22.7.2020) je zákaz návštev pacientov na lôžkovom oddelení. OOP sú priebežne dopĺňané.

Pitná voda pre MRK v mestskej časti Chyzerovce je zabezpečovaná naďalej podľa schváleného harmonogramu. Na výdaj dohliada Miestna občianska hliadka.

Na podnet Krízového štábu COVID-19 primátor mesta vydal Príkazný list č. 7/2020, ktorým sú vydané opatrenia pri pobyte dovolenky zamestnancov Mesta Zlaté Moravce v zahraničí ( príkazný list je prílohou tejto zápisnice).

Krízový štáb COVID-19 bude opäť zasadať dňa 24.7.2020.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button