AktualityKoronavírus

Nový potvrdený prípad na COVID-19 v našom okrese

poradna

Zasadnutie Krízového štábu COVID-19 v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 24. 7. 2020 /piatok/ o 9.00 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica Zlaté Moravce a.s. uviedla, že neeviduje žiadnu zmenu.
  • Podľa vyjadrenia RÚVZ nový potvrdený prípad na COVID-19 má trvalý pobyt v okrese Zlaté Moravce avšak karanténa prebieha mimo okresu Zlaté Moravce.
  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Mgr. Bošiaková informovala Krízový štáb COVID-19, že sociálne zariadenie DOS funguje v bežnom režime v súlade s aktuálne platnými opatreniami. Zákaz návštev pacientov na lôžkovom oddelení naďalej pretrváva.
  • K doplneniu skladových zásob boli objednané nové hygienické a dezinfekčné prostriedky pre zamestnancov Mesta Zlaté Moravce.
  • Počas 31. týždňa bude pitná voda pre MRK v mestskej časti Chyzerovce zabezpečovaná každý pracovný deň v čase od 9,00 hod. do 12,00 hod. Na výdaj v čase od 9,00 hod. do 11,00 hod. bude dohliadať Miestna občianska hliadka a v čase od 11,00 hod. do 12,00 hod. Terénna sociálna práca, ktorá bude zároveň robiť osvetu k správnym hygienickým návykom.
  • Príkazný list primátora č. 7/2020 – opatrenia pri pobyte dovolenky zamestnancov Mesta Zlaté Moravce v zahraničí bude podľa vývoja epidemiologickej situácie Covid-19 a nových opatrení RÚVZ priebežne aktualizovaný.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button