AktualityKoronavírus

Plnohodnotné vzdelávanie žiakov na Mojmírke bude prebiehať vo všetkých triedach od 19.10.2020

poradna

Zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce (vybraní členovia a prizvaní hostia), ktoré sa konalo dňa 15. 10. 2020 (štvrtok) o 8,15 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a.s. a informoval sa ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica AGEL Zlaté Moravce a.s. uviedla, že prebehla reprofilizácia niektorých lôžok a v nemocnici majú pripravené lôžka pre pacientov s ochorením COVID-19.
  • V okrese Zlaté Moravce pribudlo za posledné 4 dni 20 nových prípadov na ochorenie COVID-19.
  • Zasadnutia Krízového štábu mesta sa zúčastnila aj Mgr. Bošiaková, ktorá prítomných informovala, že aktuálna situácia v DOS a ZOS je zatiaľ bez zmeny. V sociálnych zariadeniach sú dodržiavané všetky hygienické opatrenia a nariadenia vydané Úradom verejného zdravotníctva SR. Mgr.Bošiaková požiadala o doplnenie zásob dezinfekcie a ochranných pracovných prostriedkov. 
  • Riaditeľka MSKŠ v Zlatých Moravciach Mgr. Holubová informovala, že na základe opatrení prijatých ÚVZ SR, platných od 15.10.2020 až do odvolania, kino Tekov nebude premietať a rušia sa všetky plánované kultúrne podujatia. Mestská knižnica zostáva v prevádzke v obmedzenom režime za dodržiavania opatrení ÚVZ SR.
  • Školy a školské zariadenia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Zlaté Moravce sú v prevádzke za prísneho dodržiavania hygienických opatrení a nariadení vydaných ÚVZ SR a vyučovanie prebieha v normálnom režime. Riaditeľka ZŠ Mojmírova informovala, že v ZŠ Mojmírova od pondelka 19.10.2020 bude prebiehať plnohodnotné vzdelávanie žiakov vo všetkých triedach na obidvoch stupňoch. Pokiaľ nebude zmena v epidemiologickej situácii COVID-19, od pondelka bude v prevádzke aj kuchyňa a školská jedáleň.
  • Ďalšie zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce sa bude konať v pondelok 19.10.2020.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button