AktualityKoronavírus

Počas tohto víkendu (21.-22.11.2020) plošné testovanie v našom meste nebude

poradna

Zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce (vybraní členovia a prizvaní hostia), ktoré sa konalo dňa 20.11 2020 /piatok/ o 8,15 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb prehodnocoval náklady spojené s 1. vlnou epidémie koronavírusu.
  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica AGEL Zlaté Moravce a.s. uviedla, že prevádzka je realizovaná v štandardnom režime.
  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Vedúca sociálnych zariadení Mgr. Bošiaková informovala, že dnes a v pondelok bude prebiehať testovanie klientov ako aj všetkých zamestnancov PCR testami na COVID-19.  V sociálnych zariadeniach sú dodržiavané všetky hygienické opatrenia a nariadenia vydané Regionálnym úradom verejného zdravotníctva.
  • Nakoľko v meste Zlaté Moravce celkový počet pozitívne testovaných občanov nepresiahlo 1%, nebude u nás počas tohto víkendu (21.-22.11.2020) plošné testovanie na COVID-19. 
  • V prípade záujmu o bezplatné testovanie antigénovými testami môžu občania využiť mobilné odberné miesto nachádzajúce sa na parkovisku ulice Bernolákova 3, alebo odberné miesto zriadené v nemocnici na Bernolákovej ulici č. 4, kde bezplatné testovanie antigénovými testami ponúkajú počas pracovných dní v čase od 11,00 hod. – do 15,00 hod. .
  • Ďalšie zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce sa bude konať podľa potreby a vývoja situácie COVID-19.

 

Sleduj náš oficiálny INFO YouTube kanál ↓↓↓

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button