AktualityKomerčné články

Pohrajte sa s úložným priestorom a privítajte jar s novým elánom

poradna
[komerčný článok]

Obdobie roku, v ktorom sú deň i noc rovnako dlhé sa už pomaly blíži. Príchod jari konečne vystrieda nepríjemnú zimu, ktorú sme si tento rok užili viac menej len za múrmi svojho domu. Príjemné zmeny sa ale netýkajú len vonkajších teplôt. Interiér, ktorý bol v zime zaťažený a preplnený, je potrebné poupratovať, zorganizovať a zbaviť všetkých nečistôt.

My máme preto pre vás niekoľko nápadov, ako sa pohrať s úložným priestorom a privítať jar s novým elánom. 

Kúpte si nábytok so zabudovaným úložným priestorom

Výhodou modernej doby je aj to, že nielen technológie, ale aj bežné doplnky, ako je nábytok, si prešli obrovskou zmenou a pokrokom. Už to nie je len o estetike, ale aj funkčnosti a maximálnom využití. 

To znamená, že aj bežná posteľ alebo pohovka pre dospelých so zásuvkami, konferenčným stolíkom s policami vám pomôžu s uložením všetkých potrebných vecí v danom priestore a jeho efektívnym využitím. Nábytok so zabudovaním úložným priestorom si môžete vybrať z bežne dostupnej ponuky, prípadne osloviť šikovných majstrov, ktorí vám ho vyrobia na mieru. 

Využite rezervy priestoru s pomocou originálneho kovového regálu

Aj tu ide o druh špecifického kovového „nábytku“, ktorý plní funkciu jednoduchého, no pritom veľmi moderného úložného systému. Štruktúra tohto mobilného regálu môže obsahovať nielen sekcie pre uloženie rôznych nepotrebných predmetov, riadu, prostriedkov na čistenie alebo dôležitých vecí do dielne. 

Umiestniť sem môžete množstvo kníh aj všetky vzácne umelecké diela, pretože obľúbené policové regály od Majster Regál s vysokou nosnosťou jednotlivých sekcií toho znesú naozaj veľa. Jednoducho sa montujú a ešte lepšie čistia a používajú. 

Zužitkujte celú plochu steny až po strop

Pozdĺž jednej steny alebo po obvode celej miestnosti, môžete s pomocou kovových regálov uložiť všetky potrebné veci aj iné milé cennosti. Dôležité je, že všetko máte vždy po ruke a v prípade potreby môžete regál prispôsobiť aktuálnej ponuke. 

Na police môžete odložiť zriedka používané knihy a časopisy, ale aj krabice s papiermi, náradím a rôzne iné drobnosti. Využitie priestoru do výšky na uloženie dôležitých vecí vám zaistí bezproblémový pohyb v miestnosti s tým, že máte všetko potrebné po ruke. 

Nie vždy je to len o náročných stavebných úpravách, ale efektívnych a rozumných riešeniach. Stačí sa o tom len presvedčiť a úložný priestor s kovovými regálmi vytvoriť. 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button