AktualityKino Tekov

Program Kina Tekov na máj 2021

poradna
Upozornenie! Pri filmoch, ktoré majú vstupné 5€, platí zľava 1€ (t.j. 4€ vstupenka) pre deti, študentov a ZŤP. Predpredaj vstupeniek vždy 1 hod. pred predstavením v MSKŠ.

PROGRAM NA MÁJ 2021

28.-29.-30.-TOM A JERRY

Poznáme ich z animovaných príbehov, na ktorých vyrástli celé generácie. Čo ak sa však vyberú do sveta – a to rovno do toho nášho reálneho. Keď sa Jerry presťahuje do luxusného hotela, kde práve prebieha svadba storočia, jej zúfalá organizátorka si najme Toma, aby jej pomohol myšiaka sa zbaviť. Naháňačka kocúra a myši však skoro zničí nielen jej kariéru a chystanú svadbu, ale aj celý hotel.

Piatok 17.00 Sobota 17.00 Nedeľa 17.00

film USA MP sl. dab. 101 min.

vstupné: 4 € a 5 €

28.-30.- MONSTER HUNTER

Za hranicou nášho sveta leží iná dimenzia, v ktorej vládnu zúrivé a nebezpečné monštrá. Keď sa do tohto sveta dostane poručíčka Artemis so svojou elitnou jednotkou, začne sa boj o holý život. V snahe vrátiť sa domov sa spoja so záhadným lovcom, ktorého zručnosti a skúsenosti sú pre prežitie v nehostinnej zemi viac než užitočné. Tím bojovníkov tak musí odvracať nespočetné útoky zákerných príšer a zároveň nájsť cestu domov.

Piatok 19.00 Sobota 19.00

film USA MN do 15 r. 98 min.

vstupné: 4 € a 5 €

29.-31.- MORTAL KOMBAT

Úspešná séria videohier sa dostáva na plátna kín v celkom novej filmovej verzii, ktorá sľubuje všetko, čím je jej predloha obľúbená – pútavý príbeh, prepracované choreografie súbojov a násilie, pred ktorým si treba zakrývať oči.

Sobota 19.00 Pondelok 19.00

film USA MN do 15 r. 110 min.

vstupné: 4 € a 5 €

Program Kina TEKOV


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button