AktualityKomerčné články

Zdvíhanie áut je jednoduché, ak máte ten správny nástroj

poradna

Mnoho mechanikov má vo svojich dielňach pomôcky od výmyslu sveta. Všetky im uľahčujú prácu a bez niektorých by ju zase nemohli ani vykonávať. Menšie servisy, ktoré nemajú veľa priestoru, prípadne nie je dostatočne vhodný to majú niekedy trochu ťažšie. Našťastie už ani to nie je prekážkou pre to, aby si dielňu niekto otvoril a začal podnikať. Áut je predsa len na cestách stále viac, dobrých opravárov tak teda pochopiteľne bude stále viac potreba. 

Nemusí to byť len diera v zemi

Asi viacero ľudí má na mysli klasickú obdĺžnikovú dieru, kam je možné ísť a celý spodok auta bez problémov opraviť. To je jednoduché, šikovné a praktické riešenie, ale nie je to všade. Dôvody môžu byť rôzne. Nie je potrebné zúfať. Podvozok opravíte aj inak ako ľahnutím si popod auto. Stačí si zaobstarať zdviháky. Stroje, ktoré sú dostatočne silné na to, aby auto zdvihli do dostatočnej výšky a aby automechanici robili prácu bezpečne aj naďalej, len v lepšej póze. Nezaberajú veľa miesta a ide o finančne nenáročnú investíciu, ktorá sa vám v pneuservise určite vráti. 

Ak potrebujete niečo silnejšie

V prípade, že je potrebné niečo väčšie, kúpiť sa dajú aj dvojstĺpové zdviháky. Tie auto naozaj celé zdvihnú do výšky a nastáva úplne presná situácia, ako keď sú mechanici v betónovej diere v zemi. Auto na ne bez problémov nasadia a už len zdvíhajú. Ide samozrejme o drahší výrobok, ale určite ušetrí mnoho času a nervov. Najlepšie je, že tieto sú vhodné nielen pre osobné autá, ale aj pre dodávky, čo je pre servis veľké pozitívum. Sú tiež veľmi praktické. Ak nie sú potrebné, dajú sa zložiť tak, aby zaberali čo najmenší priestor. Kľudne aj niekde vzadu v dielni. Objednať sa dajú dokonca už aj na internete bez toho, aby ste museli chodiť ďaleko.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button