AktualityKomerčné články

Monitoring vozidiel: Efektívny systém kontroly bez náročnej obsluhy 

poradna

Fungovanie úspešnej spoločnosti nie je založené len na počiatočných vysokých vkladoch, investíciách a dobrom nápade. Každá jedna firma je ako živý organizmus, ktorého stav by mal byť pravidelne kontrolovaný, aby sa žiadna odchýlka od rovnováhy nestala dôvodom na zlyhanie celého systému. 

Problémom je, že organizáciu alebo podnik netvoria len ľudia, ale aj stroje a vozidlá, vďaka ktorým je dnes zvládanie negatívnych dopadov krízy spolu s dobre vytvoreným kvalitným webom o niečo menej bolestnejšie, pretože ste s týmito službami bližšie k zákazníkom. 

A práve tu je to s kontrolou náročnejšie. Zvýšené náklady na spotrebu paliva bez vykázaných výkonov nie je však jediný problém. Tomu všetkému môžete s pomocou profesionálneho GPS trackera zabrániť a my vás o tom presvedčíme.

Ako monitoring funguje a pomáha?

Tento monitorovací systém funguje a zisťuje dôležité údaje pomocou satelitov a súradníc, ktoré sa prenášajú na špeciálny zabezpečený server. Vďaka tomu máte pod dohľadom polohu vozidla a tiež trasu, ktorú prešlo za určitú dobu. 

Okrem určenia trasy a umiestnenia môžete dostávať informácie o zastávkach, najazdených kilometroch, spotrebe paliva, vrátane tankovania a vyčerpania paliva, ako aj o skutočnosti, že sa vozidlo odklonilo od určenej trasy.

Práve to všetko spôsobovalo v minulosti podnikateľom nemalé „vrásky na čele“, pretože nevedeli, kam ich peniaze neustále unikajú a kto presne tieto škody spôsobuje. 

Všetky tieto nepríjemné situácie môžete konečne a vďaka presnému monitoringu vozidiel vyriešiť s  jasnými dôkazmi a bez zbytočného dohadovania o vine a zodpovednosti zamestnancov. 

Spoľahlivý kontrolný systém, ktorý má všetko „pod palcom“

A určite sa o tom presvedčíte aj v praxi. Inštalácia takéhoto systému vám umožní plne monitorovať celý dopravný park, zlepšovať pracovné procesy a úplne eliminovať zneužívanie dopravných prostriedkov nepoctivými vodičmi.

Azda najdôležitejšou úlohou, ktorú chcú nielen dopravné spoločnosti týmto systémom vyriešiť, je kontrola spotreby paliva. Finančné výdavky na pohonné hmoty sú predsa jednou z najdôležitejších položiek výdavkov dopravných spoločností. 

Vodičom samozrejme môžete povedať, aby boli k spotrebe paliva ohľaduplní, ale pravdepodobnosť, že to zaberie, je extrémne nízka, pretože len minimum zamestnancov je lojálnych a uvedomuje si, že straty firmy sú aj stratami pre nich samotných.

GPS monitoring vozidiel to všetko za vás vyrieši!


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button