AktualityŠkoly

RADOSTNÝ DEŇ DETÍ NA ROBOTNÍCKEJ

poradna

Na deň detí bolo u nás zábavy veru dosť! Radi sme podporili tvorivosť, priebojnosť i detskú zvedavosť. Nulťáci sa po futbalovom ihrisku preháňali a o dušu súťažili, športovali. 

Prváčikovia z 1.A v Harmónii zakotvili a pri veselých aktivitách merali si sily. Aj 1.B mala úsmev na líci pri potulkách v historickej Štiavnici. Druháci hádali, kto koho porazí pri spoločných hrách v parku Migazzi. Aj tak boli všetci víťazi! Tretiaci a štvrtáci
navštívili Topoľčiansky zámok, za odmenu mali na chutný kebab nárok. Topoľčianky sa aj piatakom páčili, v parku behali a cvičili. Šiestaci a siedmaci sa stretli v Žitavanoch pri veselých hrách, ani z pešej túry nemali vôbec strach.  Ôsmaci maľovali tričká kreatívne a spoločne si pochutili na zmrzline. Deviataci veselo športovali, basketbal, volejbal so zápalom hrali. Nuž veselé a zábavné boli aktivity pre deti naše, odniesli si všetky zážitky nezabudnuteľné, krásne. Prajeme si všetci, nech každé dieťa šťastím lieta! Aj „malá“ udalosť je dôležitou udalosťou jeho detského sveta.

smart
smart
smart

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button