AktualityŠport

Kulturista Andrej Drahoš sa úspešne vrátil na súťažné pódium

poradna

Zlatomoravecký kulturista Andrej Drahoš sa po štyroch rokoch vrátil na súťažné pódium vo veľkom štýle. Podarilo sa mu získať hneď niekoľko pekných umiestnení. 

„K súťaženiu som sa vrátil po štyroch rokoch. Približne jeden rok mi trvala príprava. Myslím si, že comeback sa mi vydaril,“ povedal pre nás kulturista Andrej Drahoš. Prvá súťaž, ktorú absolvoval boli Majstrovstvá Slovenska v Dunajskej Strede, ktoré sa konali koncom mája. „V kategórii Masters I. som skončil na 2. mieste. V kategórii muži nad 180 cm sa mi podarilo získať 3. miesto,“ uviedol Drahoš. 

Ďalšia pohárová súťaž sa konala začiatkom júna v maďarskom Tatabánya. „Tu som skončil v kategórii Masters na 2. mieste. V kategórii muži nad 180 cm sa mi podarilo umiestniť na 7. mieste,“ vymenoval úspešný športovec. Okrem spomenutých súťaží sa Drahoš plánoval zúčastniť aj majstrovstiev sveta v Bukurešti, ktoré sa mali konať v júni, no pre pandémiu koronavírusu bolo toto podujatie preložené na október. „Mrzí ma, že sa to presunulo, pretože forma na ich účasť bola a gradovala,“ povedal.

Andrej Drahoš sa kulturistike venuje zhruba desať rokov.  Je osobný tréner fitness a kulturistiky 1. a 2.stupňa. Na konte má viaceré významné ocenenia. 

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button