Aktuality

Horoskop na august 2021 – Yaya

poradna

Mesiac August ovládajú 2 znamenia. Prvé dve dekády sa prejaví Lev a v poslednej Panna. Lev je dynamické znamenie spojené so živlom oheň. Prebúdza sebavedomie, tvorivosť podnikavosť, hravosť, no i tvrdohlavosť, zaťatosť a neústupčivosť. Kritika sa v týchto dňoch znáša oveľa ťažšie. Nikto nie je neomylný a preto si priznajme chyby. Poučením z chýb sa posunieme dopredu 

V tomto období si dokážeme viac vychutnávať život. Ísť za svojimi snami a uskutočniť reálne plány. Kľúčom k tomu je zdravé sebavedomie a schopnosť nevzdávať sa pri prvej prekážke. Všetko je možné a nikdy nie je neskoro začať odznova. Lev ovplyvňuje srdce, krvný obeh aj bránicu. Siahnite po čaji zo žihľavy, ktorá čistí krv a dodá organizmu množstvo prospešných látok.

Nenechajte si dvíhať tlak a neprepínajte svoje sily, nie však na úkor kondičky.
V každom období je dôležitá aj fyzická aktivita.

Poslednú dekádu má pod palcom Panna. Je spájaná so živlom zem. To znamená, že v tomto období sa ľahšie vstrebávajú informácie. Ľahšie sa dá niečo naučiť. Viac premýšľania pomôže k sebapoznávaniu aj vnímaniu reality bez ružových, či iných imidžových okuliarov. Vyhnite sa sebadeštrukcii a prílišnej sebakritike. Nenechajte sa zneužívať a rozmyslite si komu pomáhate.
Panna pôsobí na nervový systém, slezinu, pankreas, tenké a hrubé črevo.

Čaj z medovky a prechádzky pomôžu nervovom aj tráveniu.

 

        Kozorožec (22.12. – 20.1.)

V 1.dekáde vás prepadne pocit, že neviete, ktorým smerom ísť. Je veľa možností a veľa dverí, ktoré chcete otvoriť. Vyvarujte sa nerozhodnosti a kráčajte. Aj pokus – omyl prináša so sebou dôležité poznania a a skúsenosti, ktoré dokážete spracovať vo svoj prospech. Dlhšie trvajúce náročné obdobie sa končí a preto si nepripúšťajte negatívne myšlienky.

Vytrvalosťou a trpezlivosťou prebudíte a rozprúdite svoju životnú energiu. Zbúrajte v sebe steny z negatívnych emócií, ktoré výrazne ovplyvňujú tok vašej energie a bude sa vám ľahšie dýchať.

V druhej dekáde je vhodný čas na riešenie a vybavovanie úradných a právnych záležitostí. Vyhnite sa konfliktom a úsmev, ktorý nič nestojí, odzbrojí protivníkov a vám zlepší náladu aj pozdvihne sebavedomie. Ak plánujete potomka, podarí sa a ak neplánujete, aj tak sa môže podariť. Siahnite preto po prevencii.

 Odľahčite nervový systém. Psychosomatikou si môžete spôsobiť rôzne ochorenia. 

Tretia dekáda avizuje, že treba uzatvoriť vlečúce sa a odkladané záležitosti. Zbytočne si ukladáte na chrbát niečo, pod čím sa môžete zlomiť. Riešením povinností priebežne predídete chaosu a nedostatku času. Trpezlivosť a viera v seba, v svoje schopnosti dodá potrebnú hnaciu silu na prekonanie vyčerpávajúceho obdobia.

Vzťahy sa prejavia v obličkách a močových cestách. Dajte si pozornosti vyriešenie vzťahov a obličky sa vám poďakujú.

 

         Vodnár (21.1. – 18.2.)

V prvej dekáde vás čakajú rôzne výzvy, úlohy a rozhodnutia. Počúvajte svoju intuíciu a využite svoj potenciál. Máte dostatok energie na zvládnutie všetkého, čo sa udeje. Keďže ste teraz dokázali prekročiť svoj tieň a dostať sa na výslnie, stretnete sa aj s intrigami a žiarlivosťou. Sú to emócie ľudí, ktoré sami nevedia spracovať a preto si ich neberte za vlastné. Vhodný čas je aj na prestavbu, alebo sťahovanie.

Hrozí menšia výhra a problémy s močovým ústrojenstvom.

V druhej dekáde budete mať pocit, že máte málo energie a chvíľkami vás to pritlačí tak, že naozaj už viac nezvládnete. Toto je len prechodné. Urobte si radosť malým darčekom ,alebo sa aspoň zastavte a nadýchnite sa. Dobijete si tým baterky. Pohlaďte si kvet púpavy. Pozorujte vtáky na oblohe. Všetko nepodstatné a problematické dostane potom iný rozmer a z nadhľadom sa zameriate len na riešenie priorít.

Odrazu zistíte, že ste ušetrili čas pre seba a svojich blízkych, aj svoj nervový systém.

Posledná dekáda varuje pred stresom, chaosom a nervozitou. Pokiaľ sa vám to nepodarilo riešiť počas uplynulých dní . Tak znova. Zhlboka sa nadýchnite a zabaľte sa dávkou trpezlivosti. Neodporúča sa radikálne a unáhlené konanie. Všetko treba riešiť s nadhľadom a k tomu budú potrebné aj adekvátne informácie. Vhodný čas je aj na detox od 23.8. – 7.9. Môžete sa ľahšie zbaviť aj iných závislostí.

Ohrozené sú pľúca, priedušky a celé dýchacie ústrojenstvo.

          Ryby (19.2. – 20.3.)

Prvá dekáda zabezpečí dostatok energie na prekonanie všetkého, s čím sa stretnete. Môžete sa pustiť do zložitých projektov, alebo si len tak užívať život plnými dúškami a nič neriešiť. Nechajte voľný priebeh svojim prianiam aj vášňam. Dlhodobé plány prinášajú úrodu.

Odľahčite svoju chrbticu a krížovú oblasť.

V druhej dekáde si naplánujte priority, určite si hranice a trpezlivo šľapte na päty svojim cieľom. Takto vás nič nezaskočí. Nenechajte sa manipulovať a využívať okolím. To, čo urobíte pre seba a podľa seba, je pre vás to najprospešnejšie. Nebojujte so sebou. Svojou intuíciou zvládnete aj toto obdobie. Situáciu zastabilizujete tým, že si namiešate štipku trpezlivosti, trošku sebavedomia a prihodíte k tomu za hrsť vecných argumentov.

Niet sa čoho obávať a môžete sa venovať svojej pleti, pokožke a vlasom.

Tretia dekáda je takým príjemným a bezproblémovým ukončením mesiaca. Všetky bitky a nezrovnalosti sa utrasú. Všetko bude mať priaznivý dopad na ďalší vývoj. Vyhnite sa zbytočným konfliktom v rodine ohľadne financií a nechajte to na vhodnejší čas. Otvorte sa novým nápadom a podporte svoju kreativitu.

Venujte pozornosť obehovému systému a močovému ústrojenstvu.

 

        Baran ( 21.3 – 20.4.)

Prvá dekáda prinesie nečakanú úrodu z dlhodobejších projektov. Tešte sa z toho a môžete rozmaznávať aj svojho partnera. Všetko sa darí zvládnuť vo váš prospech a aj náročné úlohy sú už konečne odovzdané. Ak vás prepadne túžba cestovať, treba to ešte využiť.

Dajte si však pri tom pozor na tráviaci systém, to by bola zbytočná komplikácia, ktorá pokazí dojmy a zážitky. Potrápiť môžu aj močové cesty.

V druhej dekáde sa snažte určiť si priority a pravidlá. Prispôsobiť sa a ustupovať nie je v tomto prípade šťastná voľba. Analyzujte a rekapitulujte, čo je lepšia voľba. Nerobte stále tie isté chyby. Iné výsledky môžete očakávať len vtedy ak začnete robiť niečo inak ako doposiaľ. Ovládajte sa a schladiť hlavu.

Finančná aj zdravotná situácia je v pohode.

Tretia dekáda ukáže nové možnosti a príležitosti. Pri presadzovaní svojich záujmov použite iniciatívne svoju vôľu a zásadovosť. Nezabudnite ani na kreativitu a dobre mienené rady. Odložte svoju hrdosť a neváhajte požiadať o pomoc. Tým sa vyhnete zbytočným bolestiam hlavy, chrbtice a vyčerpaniu.

Nervový systém odľahčíte tým, že prestanete pitvať situácie a hľadať problémy tam, kde nie sú. Pracovné prostredie nie je veľmi ideálne. Ak sa dá využite dovolenku.

 

        Býk (21.4. – 20.5.)

  V prvej dekáde sa venujte tomu, čo vás teší a napĺňa. Svoj potenciál venujte ľuďom, ktorí vás neoberajú o energiu, ale tým, čo sú pre vás prínosom. Tým, ktorí vás dokážu povzniesť, posunúť a povzbudiť. Konajte srdcom. V oblasti citov si urobte poriadok a zrekapitulujte svoje vzťahy. Vyhnete sa tak chybám z minulosti. Naučte sa milovať seba a potom sa môžete tešiť na ten pravý vzťah. Máte dostatok sily a energie na uskutočnenie svojich plánov. Rozhodnutia robte z dlhodobého hľadiska. Nie je všetko zlato, čo sa blyští. Vyberte si kvet, ktorý bude mať po odkvitnutí plod a tak získate niečo aj do budúcna. Veď aj z pekného taniera sa nenajete, pokiaľ je prázdny.

Prevenciou u zubára a opatrnosťou na cestách , ušetríte.

Druhá dekáda prináša so sebou slnečnejšie a lepšie obdobie. Ak túžite po potomkoch, je na to vhodný čas. Ak nie tak si dajte väčší pozor. Ešte využite možnosť vypnúť a užiť si príjemný výlet, či dovolenku. Ak riešite ľúbostný trojuholník, nezabúdajte na to, že všetky strany budú trpieť. Urobte si poriadok nielen v emocionálnych záležitostiach, ale aj v materiálnych.

Chráňte si močové a pohlavné ústrojenstvo.

Záverečná dekáda otvára nové možnosti. Obdobie pohody a harmónie si nepokazte konfliktami a okolím. Použite rozum a tým sa zbavíte intrigánov. To povedie k pozitívnemu výsledku. Všetko ide ako po masle. Hrozí aj menšia výhra, alebo odmena.

Nádej a spokojnosť sa odzrkadlí aj na zdravotnom stave.

 

         Blíženci (21.5 – 20.6.)

Na začiatku mesiaca budete mať pocit, že ten tunel, v ktorom ste sa ocitli nemá koniec. Kráčajte, napriek tomu ako je dlhý, každý má svoj koniec a tam je svetlo. Čím rýchlejšie tempo si nastavíte, tým rýchlejšie ho uvidíte. Túto cestu ste sa rozhodli absolvovať a preto je to vaša zodpovednosť. Nenechajte sa ovládať svojimi strachmi a obavami, no buďte opatrní. Otázky typu :” Má tento život vôbec zmysel?” sú veľkou brzdou.

Toto môže spôsobiť stres a stagnáciu. Okrem toho vám to môže spôsobiť problém s tlakom, obehovým a nervovým systémom.

Druhá dekáda vynesie na povrch tajomstvá, ktoré ste ani nechceli vedieť. Podľa toho ako to zoberiete, sa všetko môže ešte viac skomplikovať. Nepodľahnite panike a nenechajte sa ovládať emóciami. Spoľahnite sa na vlastný inštinkt, ktorý napovie, čo je dôležité a čo nepodstatné, čo netreba riešiť. Pocit, že práve idete na lane a každý zlý pohyb môže byť fatálny, oveľa ľahšie prekonáte.

A to ocení aj váš zdravotný stav, ktorý sa výrazne zlepší.

Tretiu dekádu ovplyvní neschopnosť rozhodnúť sa. Dostali ste sa do slepej uličky. Rozhodnite sa prijať a akceptovať zmeny. Zmena smeru, napriek bolesti je nevyhnutná. Bude to viesť k pozitívnym výsledkom.

Potrápia chronické stavy a krvný obeh.

 

         Rak (21.6. – 22.7.)

V prvej dekáde vás môžu prepadnúť nečakané návštevy. Život je plný prekvapení. Niektoré budú príjemné. Nové možnosti tiež klopú na dvere. Stačí otvoriť a iniciatívne sa chopiť príležitosti. S odvahou a rozumom nie sú prekážky, ktoré by bránili úspechom v každej oblasti. V budúcnosti nájdu uplatnenie aj informácie a poznatky, ktoré teraz získate.

Zdravie si môžete pokaziť len svojou psychosomatikou.

Druhá dekáda rozprúdi energie, ktoré zabezpečia posun k cieľom. V lepšom prípade až k výsledkom. Usilovnosťou a vytrvalosťou odrazu vyriešite aj vlečúce sa záležitosti. Potom si už môžete s potešením vychutnávať pohodu. Neodporúča sa energické konanie.

Močové a pohlavné ústrojenstvo môže narušiť túto pohodu.

Tretia dekáda a akceptovanie nevyhnutných zmien prinesie so sebou nový začiatok. Dôležité je odlepiť sa od minulosti a tak dáte priestor v súčasnosti budovať základy pre budúcnosť. V opačnom prípade sa oberiete o vietor z plachiet. Môžete uviaznuť na plytčine, alebo sa roztrieštiť o skaly. Prípadne skončiť ako Titanic. Naštartujte svoju životnú silu tým, že si určíte hranice svojich možností. Neprepínajte svoje sily.

Ohrozené je dýchacie ústrojenstvo, pľúca, priedušky. V súvislosti s týmito orgánmi sa objavia aj zápaly hrdla, mandlí aj hlasiviek.

 

         Lev (23.7. – 22.8.)

Prvá dekáda prináša skvelé správy. Odrazu sa všetko rozhýbalo a svet akoby sa odrazu točil rýchlejšie. Všetko, s čím ste sa doteraz pasovali, má odrazu svoje riešenie. Zoberte si napísaný zoznam a môžete začať odškrtávať položku po položke. Budete mať na to dostatočný prílev energie.

Tento tok si zbytočne nebrzdite negatívnym postojom a myšlienkami typu: ” Čo ak…” To môže znamenať úplne novú diagnózu.

V druhej dekáde sa popasujete s novými výzvami a budete sa potrebovať posunúť ďalej tým, že sa naučíte niečo nové. Získate potrebné informácie a využijete ich. V tomto období sa neodporúčajú dlhšie cesty. Vyvarujte sa pesimizmu a zlej nálade, čo môže viesť k depresiám. Vnútorný kľud zabezpečí uspokojivé výsledky.

Na škodu nie je ani prevencia močového a pohlavného ústrojenstva.

Tretia dekáda je vhodná na vybavovanie úradných a právnych záležitostí. Tento priaznivý čas treba využiť na to, aby ste rozhýbali stagnujúce záležitosti a aj úradníci budú ešte oddýchnutí po dovolenke. Odvážne, s rozumom a vecnými argumentmi sa podarí zvládnuť všetky prekážky.

Pokiaľ nebudete skákať do betónu vyhnete sa problémom s nohami, kolenami a kĺbmi.

 

       Panna (23.8. – 22.9.)

Prvá dekáda signalizuje, že všetko má svoj čas a vlastný chod. Nezasahujte násilne do chodu udalostí. Nič tým neurýchlite, len to môžete rozhádzať a skomplikovať. Trpezlivo a rozvážne si naplánujte ďalší postup. Skutočne naplnený život zažijete vtedy, ak budete žiť v harmónii a rovnováhe. Zbystrite sluch a vypočujte si aj váš vnútorný hlas. Verte svojej intuícii a nepochybujte o sebe. Tým si vytvoríte potrebné zázemie a stabilitu

Zdravotný stav sa výrazne zlepšuje.

Druhá dekáda sa nesie v podobe spokojného a pohodového obdobia. Pri rozhodovaní počúvajte srdce. Venujte sa ľuďom, ktorí sú pre vás prínosom. Pokiaľ chcete realizovať svoje nápady, spojte sa s tými ľuďmi, ktorí nemajú tendenciu vás potopiť. Vyvarujte sa pohodlným a lenivým kompromisom. To vás môže doviesť k stagnácii a depresii. 

Svojmu nervovému systému doprajte relax a nepreťažujte ho.

Tretia dekáda bude spojená s cestovaním a väčším pohybom. Optimizmus a motivácia bude dostatočnou hnacou silou vášho motora. Dobré správy potešia vo všetkých oblastiach života. Svojím odhodlaním a počúvaním inštinktu sa vyhnete pokušeniu zahrávať sa s ohňom. Stačí iskra a nebude sa dať uhasiť. Rozmyslite si svoje slová, ktoré môžu spôsobiť spálenisko. Naprávať to bude ťažké.

Doplňte si organizmus Mg, Fe, Se a C.

          Váhy (23.9. – 23.10.)

  Začiatok mesiaca prináša úspech za predpokladu, že budete mať dostatok iniciatívy, pohrať sa so všetkými možnosťami, ktoré sú k dispozícii. Rozum ukáže správne cesty. Postavte sa problémom čelom. Ak ich správne pomenujete, tak máte riešenia na dosah. Všetko sa deje tak, ako sa má a všetci účastníci sú spokojní. Vhodný čas je aj na drobné úpravy a rekonštrukcie. Žiadnym plánom nestojí nič v ceste. Všetko zvládnete s nadhľadom a ľahkosťou. Možno je to láskou, ktorá vám dá krídla, alebo to bude Red Bullom?

Nepokazte si to preťažením nervového a obehového systému.

V druhej dekáde sa stretnete s prekážkami v komunikácii a plány sa už budú realizovať ťažšie. Toto výrazne ovplyvní aj vzťahy, preto sa snažte o jasnú a stručnú komunikáciu. Vyjadrite svoje pocity a názory. Predídete tak konfliktom a nedorozumeniam. Budete potrebovať veľa vnútornej aj fyzickej sily, tak ňou zbytočne neplytvajte na žabomyšie vojny.

Ohrozený je obehový systém a srdiečko.

Tretia dekáda prináša so sebou nové možnosti a projekty. Nikdy nie je neskoro začať, či naučiť sa niečo nové. Disponujete dostatočným množstvom energie a vesmír tiež pomáha. Vrásky vám spôsobia stres a intrigy. Konkurencia a zdravá súťaživosť vás nakopnú k lepším výkonom.

Odľahčite trávenie a hrubé črevo.

         Škorpión (24.10. – 22.11.)

  V prvej dekáde čaká na vás pohodové obdobie. Využite priaznivý čas na relax. Nenechajte si to znechutiť závistlivcami, či intrigami. Každý má vo svojej moci zlepšiť si kvalitu života. Pred seba si postavte plán a svoje presvedčenie. Vyhnete sa tak rôznym vplyvom, ktoré sa budú snažiť zneistiť vás a narušiť pohodu. Tvorivý blok a frustráciu neprenášajte na iných. Pokúste sa myslieť pozitívne. Motivujte sa príjemnými vecami.

Každá negatívna emócia má dopad aj na zdravotný stav. Môže sa to prejaviť rôznymi zápalmi dýchacieho ústrojenstva.

V druhej dekáde máte dostatok energie a sily na zvládnutie zložitých úloh. Je vhodný čas na dokončenie dlhodobejších záležitostí a vyjasnenie situácií. Neduste to v sebe a neprenášajte si to do ďalšieho obdobia. Dá to priestor na nové začiatky a projekty. Neodkladajte preto rozhodnutia na potom. Žijete TU a Teraz.

Venujte viac pozornosti svojej pokožke a vlasom.

Záverečná dekáda prináša so sebou nové informácie a poznatok, že vždy sa dá naučiť niečo nové a tým sa posunúť. Nebráňte sa. Otvorte sa. S čistými úmyslami a optimizmom ste neprekonateľní. Vaše snahy a úsilie si môžete pokaziť sami. Odložte svoju pýchu a aroganciu. Akceptujte pravdu. Možno budete musieť chvíľu počkať na stabilizáciu situácie, no vyplatí sa.

Vyčistite si svoj vnútorný prameň energie od negatívnych postojov, myšlienok, zlosti, škaredých slov a pohľadov a všetkého čo vás zaťažuje a vyhnete sa tak novej diagnóze.

         Strelec (23.11. – 21.12.)

V prvej dekáde budete mať ten správny inštinkt a ocitnete sa v správny čas na správnom mieste. Pohybujte sa teda s otvorenými očami a konajte. Využite svoju šancu. Nenechajte sa rozptyľovať strnulosťou, prílišnou rozvážnosťou a zhovievavosťou. Je čas užívať si a dopriať si niečo aj pre seba a tešiť sa z toho. Nie je všetko len o povinnostiach.

Nezabúdajte v týchto dňoch aj na pleť a pokožku.

V druhej dekáde sa ocitnete v situácii, keď sa vám bude zdať, že strácate pevnú pôdu pod nohami a bojíte sa pohnúť. Napriek tomu sa treba chytiť nejakej slamky. Nájsť si záchytný bod a rovnováhu. V tomto prípade pasivite znamená utopenie a preto, teraz to nie je vhodné. Žiadajú sa činy. Vo financiách si preverte všetky predložené zmluvy a predídete tak stratám a ujme na majetku.

Obavy o financie sa môžu prejaviť v podobe bolestí chrbtice, hlavne v krížovej oblasti.

V záverečnej dekáde pôjde všetko ako po masle. Dosiahnete ľahšie svoje ciele a to povedie k vašej spokojnosti. Riešte svojím srdcom. Rozum nechajte bokom. Precíťte srdcom všetko to, na čo sa pozeráte s láskou sa. Bude to vyzerať krajšie a aj vo vás to zanechá lepší pocit. Svoju kreativitu a inšpiráciu využite na to, aby sa rozhýbali všetky oblasti vášho života. Zadaní sa tešia z harmonického vzťahu a nezadaným sa črtá nový príjemný vzťah.

Doplňte si minerály a vitamíny Mg, Fe, Se a C.

Čas je veličina, ktorá plynie nezávisle od toho ako to chceme. Čo raz zmeškáme, už nedobehneme.

Skúsme si užiť spoločný čas v harmónii, rovnováhe. Cítiť v sebe dobrotu, lásku, túžbu po pravde a nesebeckosť…

A nebude to stratený čas.

     Želám všetkým zmysluplnejšie strávený čas na tejto planéte.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button