AktualityOznamy

V zlatomoraveckej nemocnici začínajú testovať antigénovými testami za manipulačný poplatok 5 EUR

poradna

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce začne od pondelka 16. augusta testovať verejnosť aj antigénovými testami za manipulačný poplatok 5 EUR, a to 7 dní v týždni, 8 hodín denne. V zmysle nariadenia ministerstva zdravotníctva je zlatomoravecká nemocnica jednou zo sedem desiatok tých zdravotníckych zariadení, ktoré opätovne ponúkajú pre verejnosť antigénové testy nielen komerčného charakteru.

„Na základe príkazu ministra obnovujeme celotýždňovú prevádzku testovania antigénovými testami. Testy budeme realizovať 7 dní v týždni v našom mobilnom očkovacom mieste, ktoré sa nachádza v bývalej budove gynekologicko-pôrodníckeho pavilónu.  V pondelok, stredu a v piatok vždy od 8.00 do 16.00 hod, v utorok,  štvrtok od 9.00 do 17.00 a cez víkend od 7.00 do 15.00 hod,“ informuje riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková. Ideálne pre bezproblémový priebeh testovania je objednať sa vopred. Manipulačný poplatok 5 EUR zaplatí záujemca priamo na mieste a výsledok dostane testovaný do 15 minút. Testy sú do nemocnice dodávané z odboru krízového riadenia  Okresného úradu  Zlaté Moravce.

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce  samozrejme ponúka aj viaceré druhy PCR testov vrátane výhodných rodinných balíčkov. Za tento komerčný produkt je potrebné zaplatiť a objednať sa na test vopred buď na webe www.agellab.sk, alebo na rezervacie.agel.sk

V nemocnici intenzívne pokračuje aj očkovanie proti koronavírusu. Záujemcovia sa musia vopred prihlásiť cez portál www.korona.gov.sk

nemocnicazlatemoravce.agel.sk


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button