AktualitySamospráva

PRÍKAZNÝ LIST PRIMÁTORA č. 7/2021

poradna

Primátor Mesta Zlaté Moravce v súvislosti so zhoršením pandemickej situácie na Slovensku, vstupom okresu Zlaté Moravce do I. stupňa ohrozenia podľa platného covid automatu, a odporúčania Krízového štábu Mesta Zlaté Moravce, vydáva pre zamestnancov Mestského úradu v Zlatých Moravciach nasledovný príkazný list:

1. V období od 27.09.2021 bude na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach až do odvolania OBMEDZENÝ REŽIM VYBAVOVANIA STRÁNOK.

2. Úradné /stránkové/ hodiny sa na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach určujú v pracovných dňoch nasledovne:

  • Pondelok, utorok, štvrtok a piatok od 8:00 do 12:00 hod.
  • Streda od 12:30 do 16:00 hod.
  • Prestávka na obed od 12:00 hod do 12:30 hod, bez predÍženia.
  • Pracovná doba zostáva nezmenená.

Vedúci oddelenia je povinný zabezpečiť organizáciu práce tak, aby bola činnosť príslušného oddelenia zabezpečená najmä počas stránkových hodín. 
Vedúci oddelenia sú povinní zabezpečiť činnosť príslušného oddelenia tak, aby v každej kancelárii boli dodržané všetky opatrenia platné pre príslušný stupeň ohrozenia covid automatu. 

3. Osobná návšteva stránok a iných osobných stretnutí alebo rokovaní sa odporúča výlučne po predchádzajúcej konzultácii s príslušným pracovníkom úradu a to v nevyhnutných prípadoch.

4. V prípade nevyhnutnosti je potrebné, aby pracovníci úradu vybavovali služobné záležitosti s občanmi a stránkami predovšetkým telefonicky alebo e-mailom.

5. Komunikácia medzi jednotlivými zamestnancami, ako aj pracovné stretnutia vybavovať telefonicky, e-mailom alebo videokonferenciou, a to najmä v prípade porady alebo dôležitého stretnutia viacerých osôb.

6. Zamestnanci sú povinní dodržiavať platné nariadenia Vlády Slovenskej republiky a opatrenia platné pre daný stupeň ohrozenia podľa covid automatu. V interiéri budovy Mestského úradu sa nariaďuje povinnosť nosiť ochranné rúško alebo respirátor. Výnimky pri nosení rúška alebo respirátora sú uvedené v rámci covid automatu pre príslušný stupeň ohrozenia na webovej stránke
www.automat.gov.sk

7. V zariadení ZOS sa od 27.09.2021, z dôvodu ochrany klientov zariadenia, obmedzuje vstup návštev a rodinných príslušníkov.

Uvedené sa v časti bodov 1-2 nevzťahuje na DOS, ZOS, MsP, CVČ, MŠ.

Tento príkazný list nadobúda platnosť a účinnosť dňom 27.09.2021.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button