AktualityŠkoly

Krajšie Vianoce pre seniorov od detí a rodičov ZŠ Mojmírova

poradna

Vianoce! Kto by sa ne netešil? Každý z nás určite. Všetci sa už tešíme na vianočnú atmosféru – krásne vyzdobený stromček, vôňu ihličia a medovníkov, blikajúce svetielka …, ale samozrejme sa tešíme aj na darčeky.

Možno nás poteší zaujímavá kniha, nový teplý šál, keramická šálka na čaj… Nie každý má ale toľko šťastia a dostane darček. Práve preto vznikla idea obdarúvania osamelých seniorov s názvom „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?“. Aj tento rok sme sa zapojili do tejto akcie a zaregistrovali sa na portáli kolkolasky.sk. Podľa nových pokynov sme vyzvali žiakov a rodičov, aby pripravili Mikulášske balíčky naplnené niečím sladkým, niečím na zahriatie a niečím od srdca. Žiaci priniesli balíčky s medovníkmi, čajíkmi a drobnosťami vyrobenými s láskou. Okrem toho naše deti nakreslili a vytvorili krásne vianočné pozdravy, ktoré sa budú v zbernom mieste vkladať do krabičiek. Deti v nich zaželali starkým pekné sviatky…veľa zdravia a lásky. Kreativita sa prejavila aj v tvorbe zaujímavých vločkových pozdravov a papierových šáločiek s čajom. Určite potešia mnohých deduškov a babičky. Všetky darčeky sme odovzdali v zbernom mieste – zoy cafe.
Chceme sa aj touto cestou poďakovať všetkým našim žiakom a hlavne ich rodičom, že sa zapojili do tejto krásnej akcie a pripravili darčeky. Taktiež pani učiteľkám, pani vychovávateľkám v škole, ktoré tvorili s našimi žiakmi. Pevne veríme, že darčeky vyčarujú na tvárach seniorov úsmev a že ich Vianoce budú také krásne, ako tie Vaše.
Prajeme všetkým krásne Vianoce 🙂

Základná škola, Mojmírova, 2


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button