AktualityKomerčné články

Monika (36) vyrába plagáty, ktoré už osviežili nejeden vzťah

poradna

Poznáte tú situáciu, keď hľadáte kade tade po internete tipy a nápady? Ako sa zabaviť s partnerom, kam ísť na rande, aký film si večer pozrieť… Mladá mamina túto dilemu vyriešila veľmi jednoducho.

Všetko to začalo, keď sa s manželom zabývali a zo vzťahu sa stala rutina. “Boli sme v jednom kole. Ja v práci, manžel v práci, sem tam nejaká spoločná aktivita… Večer sme sa zmohli maximálne na večeru a film, pri ktorom som ja pravidelne zaspala od únavy do 10 minút. Táto rutina sa mi prestala páčiť. A to sme boli ešte len dvaja,” pokračuje Monika.

Tak začala premýšľala nad rôznymi aktivitami pre páry, ktoré by ich vzťah obohatil, vymýšľať, kde a kedy ich podniknú. Prihlásili sa na ľudové tance, išli na nočný výstup na kopec, spievali karaoke, …  A aj keď sa im všetko zrealizovať nepodarilo, vznikol rozsiahly zoznam nápadov, ktorý by sa už oplatilo posunúť ďalej. “Raz som úplnou náhodou naďabila na internete na stieracie mapy. Také tie, kde si zoškrtáte miesto, ktoré ste navštívili. Vravím si, dám tie tipy na aktivity do podobného formátu.”

Stalo sa. Stierací plagát so 40 tipmi na aktivity vo dvojici je dnes top produkt z jej ponuky. Hodí sa k Valentínovi, pod stromček, k výročiu a veľmi populárny je aj ako dar novomanželom. “Vďaka nemu trávia páry, čerstvo zaľúbené aj tie rokmi ostrieľané, svoj spoločný čas plnohodnotne. Zabavia sa, majú nové, občas aj nevšedné, zážitky a niekedy sa o sebe aj niečo nové dozvedia,” vraví Monika, ktorá svoje stieracie plagáty nazvala Stieračky. 

Nezostalo však len pri 1 téme plagátu. Dnes u nej nájdete už 8 druhov plagátov s témami ako sú výlety s deťmi po Slovensku, eko tipy pre domácnosť, tipy na filmy podľa Petra Konečného, aktivity s deťmi i adventné stieracie kalendáre. A vraj rok 2022 prinesie aj niečo nové…

klik na stieracky.sk


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button