Aktuality

Odvedenie dažďových vôd na Ulici Janka Kráľa

poradna

Mesto Zlaté Moravce bolo úspešné so svojou žiadosťou o nenávratný finančný príspevok z Environmentálneho fondu. Dostane viac ako 180-tisíc eur určených na odvedenie dažďových vôd na Ulici Janka Kráľa. 

Mestu Zlaté Moravce bola poskytnutá dotácia z Environmentálneho fondu vo výške 186 793 eur. Určená je na odvedenie dažďových vôd na Ulici Janka Kráľa. Projekt bude spolufinancovať aj mesto Zlaté Moravce vo výške 5%, čo činí 9 831,22 eur.

„Projekt rieši odvodnenie dažďových vôd z komunikácie Ulica J. Kráľa a bude zabezpečené pozdĺžnym a priečnym sklonom a v najnižšom bode budú osadené navrhované uličné vpusty, ktoré budú napojené do existujúcej kanalizácie,“ povedala Miroslava Kováčová, vedúca Oddelenia strategických činností na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach. 

Aktuálne podľa jej slov prebieha verejné obstarávanie na projekt. Ten sa začne realizovať až po ukončení verejného obstarávania. 

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button