Aktuality

Nová odstavná plocha pre autá na Kalinčiakovej ulici

poradna

Dobrá správa pre vodičov. Na Kalinčiakovej ulici v Zlatých Moravciach pribudla nová odstavná plocha. Zaparkuje tu osem automobilov. 

Nová odstavná plocha bola vybudovaná koncom roka 2021. Určená je pre osem osobných automobilov. Podľa vyjadrenia mesta je v danej lokalite už dlhšie problém s parkovaním. Po novej odstavnej ploche tu bol veľký dopyt, čo bol dôvod realizácie tohto projektu. Samospráva však priznáva, že problém s parkovaním na tomto mieste ani po vybudovaní novej odstavnej plochy úplne nevymizne. „S problematikou parkovania v danej lokalite sa budeme zaoberať aj v roku 2022,“ sľubuje vedenie mesta.  Vybudovanie osemmiestnej parkovacej plochy na Kalinčiakovej ulici vyšiel samosprávu na 25 051,19 eur, výstavba bola hradená z mestského rozpočtu. 

Peter Klimant 


obed

Súvisiace články

Komentár

  1. Hlavne, že o ulicu nižšie, štrkové parkovisko TANKODROM – jamy také že nápravy volajú o pomoc, ale tu majú zamkovu dlažbu.
    Kam sme sa to dostali ???? ? ?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button