AktualityKomerčné články

Obraz vám môže robiť radosť dlhé roky

poradna

Váš byt nemusí vyzerať preplnene, ale zároveň ak sa v ňom necítite dobre a máte pocit, že tomu niečo chýba, skúste hľadať príčinu. Niekomu stačí, keď si kúpi nový kvet alebo malú dekoráciu. Niekto má rád umenie, a preto si nakúpi obrazy. Tu už záleží na tom, aký štýl majiteľ bytu vyznáva. Moderné obrazy sú veľmi žiadané a nie sú ani príliš drahé na rozdiel od tých starých až historických, ktoré je zložité zavesiť ešte aj na stenu, pretože určite vám nebude stačiť len jeden malý klinec. 

Je jedno aký kúpite, dôležité je, aby sa páčil vám

Aby ste predišli chaotickému výberu, tak nejaké pekné obrazy na stenu môžete vyberať aj na internete. Inšpirovať sa tiež u svojich kamarátov ale v rodine nie je hanba. Keď si vyberiete jeden, tak si po nejakom čase pravdepodobne nakúpite aj druhý, tretí alebo aj omnoho viac. Zapáči sa vám to, pretože mnohé obrazy vyzerajú ako skutočné aj keď sú na plátne.  Vyberiete si jeden alebo viacero, ktoré spolu vytvoria jeden obrazec, no samostatne vyzerajú stále skvelo? Chcete niečo abstraktné alebo živé, prírodné či pop kultúrne? Stačí hľadať a za málo peňazí môžete mať veľa muziky, len nepodceňujte aj tieto doplnky. 

Výber obrazu zvážte

Do rôznych miestností môžete dať čokoľvek čo sa vám páči. Je ale dobré zvážiť či sa chcete každý deň prebúdzať pri niečo tmavom a strašidelnom čo možno ani nedáva zmysel alebo farebnom a neutrálnom? Obrazy do spálne totiž nie sú len o tom, že sa vám niečo páči a vy si to chcete zavesiť niekam v byte. Predpokladajte aj to, ako sa s tým obrazom budete cítiť. Mnoho ľudí ho v spálni neuvidí, takže výber môže byť skutočne rôznorodí a na internete toho nájdete veľmi veľa. Obraz nemusí ani nič znamenať. Viditeľné môžu byť len čiary a farby sa hodia k nábytku či budú v neustálom kontraste? Vyberte si.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button