AktualityŠportVideo
Populárny článok

Súťažíme o „K Park – miesto, pre relax a pobyt na čerstvom vzduchu“

poradna

Mesto Zlaté Moravce sa zapojilo do projektu spoločnosti Kaufland. Obyvatelia tak môžu súťažiť o športovo oddychový areál Kaufland Park a získať pre svoje mesto jeden zo 7 K Parkov, ktoré spoločnosť Kaufland zrealizuje v roku 2022.

Plánovanými prvkami pre K Park sú skate prvky, streetball, ping-pong, workoutová konštrukcia, lezecká stena, oddychové sedenie a súčasťou projektu je aj stojan na bicykle, odpadkové koše a zeleň. Súťaž prebieha prostredníctvom hlasovania v termíne od 6. 1. 2022 do 16. 2. 2022 na stránke www.kauflandpark.sk. Táto stránka bude aktívna pred začatím hlasovania. Návštevník, ktorý sa rozhodne zapojiť do hlasovania sa na stránke pri prvej návšteve zaregistruje. Pokiaľ má už na stránke vytvorený účet, tak sa doň musí prihlásiť.

Vyhraj smartfón

Pri registrácií má na výber z troch možností: cez Facebook, cez Google Account alebo cez e-mail. Návštevník bude následne vyzvaný na zadanie telefónneho čísla, na ktoré bude zaslaná overovacia SMS s vygenerovaným kódom. Po zadaní správneho kódu sa dokončí registrácia. Po dokončení registrácie sa udelí hlas mestu/mestskej časti, ktorú si návštevník zvolil. Odoslaný hlas sa danému mestu/mestskej časti ihneď pripočíta a poradie sa na stránke v reálnom čase upraví. Návštevník môže hlasovať za jeden deň iba jedenkrát.

HLASUJ TU a VYHRAJ SMARTFON

Výsledky hlasovania budú zverejnené 17. 2. 2022 na webovej stránke www.kaufland.sk.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button