AktualityKomerčné články

4 jednoduché kroky na viac úložného priestoru v stiesnenom byte 

Máte preplnený byt a žiadna z vašich obľúbených vecí nemá svoje stále miesto, v ktorom by vynikla a našla svoje útočisko? Máte pocit, že všetko akoby „praská vo švíkoch“? Snívate o nekonečnom priestore na uloženie všetkých vašich obľúbených kúskov? Riešením by mohlo byť jedno „čarovné slovíčko“, ktorým je multifunkčný úložný priestor.

Poďme si ho pre všetky naše dôležité veci v stiesnenom priestore spoločne vytvoriť. 

Základom sú vždy praktické a multifunkčné šatníkové skrine

Multifunkčný nábytok ako písací stôl, ktorý sa dá rozložiť na jedálenský stôl alebo pohovka, z ktorej sa večer stane posteľ, vám pomôže vytvoriť priestor v malých miestnostiach a napriek tomu sa nemusíte v ničom moc obmedzovať.

Pri vytváraní efektívneho úložného priestoru v malom byte by ste však vždy mali začať so skriňami. Nájsť si na umiestnenie nových šatníkových skríň v priestore voľnú plochu nebude určite žiadny problém. A aby vás ich používanie neobmedzovalo v slobodnom pohybe, vyberajte si modely s posuvnými krídlami dverí. 

O komfort a harmóniu sa môže postarať kvalitný predsieňový nábytok

Práve vstupná časť domu je pre svoje minimálne využitie odkladacím priestorom, v ktorom sa hromadí veľa nepotrebných vecí. A pritom zabúdame, že práve predsieň je prvou časťou domu, s ktorou prichádzajú do kontaktu nielen naši hostia. Vytvára prvý dojem, čo však v prípade neporiadku a chaosu asi dobrá správa nie je. 

Aby ste si aj v tomto dôležitom priestore domu alebo bytu užívali potrebný komfort a harmóniu a našli jeho plnohodnotné využitie, odporúčame vám investovať do výberu kvalitného predsieňového nábytku. Má obrovské kapacity a veľmi dobre vyzerá. 

Využite vysoké stropy a steny

V malom byte alebo izbe môžete využiť na vytvorenie dodatočného úložného priestoru výšku miestnosti. Nielen priečky, ale aj vysoké stropy sú dobrým spôsobom, ako premeniť jednu miestnosť na dve. Pomôžu vám v tom rôzne police alebo špeciálne závesné systémy, v ktorých nájdu svoje stále miesto aj vaše obľúbené nohavice.

Viac miesta v skrini s vákuovými vreckami

V bežnom živote si to ani neuvedomujeme, ale aj vzduch, ktorý nás obklopuje má svoj objem. A práve ten často spôsobuje v našich šatníkoch poriadnu neplechu a chaos. Aby ste sa tohto problému zbavili, uložte ideálne sezónne oblečenie do vrecka, z ktorého vysajete prebytočný vzduch.

Je to niečo ako vákuovanie potravín, tu sa však vysávaním vzduchu z vrecka pomocou obyčajného vysávača zbavíte vzduchu, vďaka ktorému nájdete v skrini viac miesta. Vyskúšajte. 

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button