AktualityKomerčné článkyŠkoly
Populárny článok

Žiaci Obchodnej akadémie v Zlatých Moravciach na stáži v Írsku

V rámci program Erasmus+ 15 vybraných žiakov našej školy  v termíne od 17. 04 2022 absolvovalo počas dvoch týždňov odbornú prax v Írsku.

Partnerská organizácia Your International Training  v meste Mallow zabezpečila rôzne firmy, v ktorých naši žiaci získali prvé medzinárodné pracovné skúsenosti. Mali možnosť vyskúšať a rozšíriť si nadobudnuté vedomosti v praxi, ako aj získať nové skúsenosti, ktoré im reálna práca v týchto firmách umožnila. Vzhľadom na to, že cudzie jazyky majú popredné postavenie v rámci zručností, ktoré pomáhajú žiakom lepšie sa pripraviť na trh práce, nielen používanie anglického jazyka na pracovisku, ale aj komunikácia s členmi hostiteľských rodín  prispela  k zvýšeniu jazykových kompetencií.

Veľkou výhodou je aj získanie certifikátu  Europass Mobility, ktorý potvrdzuje získané zručnosti a skúsenosti.  Stáže  v rámci projektu Erasmus+  majú prispieť aj k spoznávaniu nových krajín, ich histórie, viesť k tolerancii odlišných kultúr. Naši žiaci získali nielen nové zručnosti, poznatky, ale aj nezabudnuteľné  zážitky.     


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button