AktualityKomerčné články

Jesenné módne trendy – kde ich hľadať?

Aj tento rok mnohé módne prehliadky tých najväčších módnych dizajnérov odhalili, čo sa bude nosiť počas jesene tohto roku. Áno, už o malú chvíľu nás čaká to krásne obdobie plné farieb a chladnejších rán a večerov. Jeseň so sebou prináša skutočne veľmi magické obdobie, ktoré si môžete vychutnať aj s okoreneným tekvicovým latté v ruke, keď pôjdete do práce. Ako sa však počas týchto chladnejších dní obliecť? Inšpirujte sa jesennými módnymi trendy outfitmi od nás.

Jesenné módne trendy na rok 2022

Módni dizajnéri si každú sezónu pre nás pripravujú módne trendy, ktoré sa budú v danom období nosiť. Síce je jeseň veľmi farebným ročným obdobím, práve oblečenie počas týchto mesiacov stráca farby oproti tým, ktoré sa nosia v lete a vracia sa opäť do neutrálnych odtieňov. Okrem farieb oblečenia sa tiež mení aj jeho dĺžka. Postupom času a s prichádzajúcimi chladnejšími ránami a večermi je potrebné siahať po dlhšom oblečení, aby ste predišli rôznym ochoreniam. Aké módne trendy sa však budú nosiť počas jesene? Inšpirovať sa môžete kdekoľvek. Preštudovať si môžete trendy časopisy, sociálne siete slovenských a zahraničných módnych návrhárov, prípadne sa inšpirovať na blogoch dizajnérov. Jedným z takýchto inšpiratívnych blogoch je aj blog CCC, kde nájdete rôzne inšpiratívne články na trendy jesenné outfity.

Čo sa bude nosiť počas jesene tento rok?

Tento rok zabudnite na nudné oblečenie. Módni dizajnéri si pre nás pripravili zaujímavé trendy kúsky, po ktorých by ste mali siahnuť. Niektoré sú známe už z leta, ale pokojne ich môžete nosiť aj počas jesene. Predovšetkým ide o farebné výrazné oblečenie zelenej, ružovej, modrej a žltej farby, ktoré môžu byť súčasťou topov, avšak aj celých kostýmov.

Rovnako budú trendy aj šnurovacie topánky a topánky na platforme. Počas chladnejších večerov však môžete siahnuť po zaujímavých jednofarebných alebo vzorovaných mokasínach. Opäť aj tento rok bude trendy denimové oblečenie, kožené vesty a bundy oversize rozmerov a maxi sukne, ktoré môžete nosiť aj ako súčasť športového outfitu. Pokiaľ nie ste milovníkmi džínsov a máte radi pohodlnejšie veci, siahnite po cargo nohaviciach, teda kapsáčoch.

Na druhej strane, ak máte radi eleganciu, potom siahnite po blúzkach s nadrozmernými gombíkmi alebo ozvláštnite svoj outfit korzetovým opaskom. Veľmi žensky a trendy vyzerajú aj topy s volánmi, ktoré budú opäť veľmi trendy a topy so pštrosím perím. Takisto aj asymetrické a abstraktné topy a svetre s vystrihnutými časťami. Do módy sa opäť vráti aj kovbojsky štýl, a preto neváhajte a ozvláštnite svoj šatník o kovbojské klobúky a bundy so strapcami.

Nezabúdajte ani na doplnky v podobe kožených kabeliek s kovovými prvkami, kovovými kabelkami či mäkkými kabelkami v tvare polmesiacov.

Prečítajte si blog CCC a inšpirujte sa pri vytváraní jesenných outfitov

Toľko módnych trendov, že by človek ani sám nevedel, aké zaujímavé jesenné outfity si z nich dokáže vytvoriť. Pokiaľ patríte do tejto skupiny aj vy a hľadáte inšpirácie na jesenné trendy outfity, odporúčame vám navštíviť blog CCC. Práve tam nájdete množstvo inšpiratívnych článkov o módnych trendoch. Okrem toho práve na blogu CCC môžete nájsť odpovede na najčastejšie otázky, teda aké oblečenie s čím kombinovať, akú obuv na aké príležitosti si obuť či aké módne doplnky k outfitom zvoliť. Inšpirujte sa už dnes a buďte trendy počas celej jesene aj vy.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button