Prílepy

Dovidenia prázdniny v Prílepoch

poradna

V mestskej časti Prílepy sa aj tento rok deti a ich rodičia spoločne rozlúčili s letnými prázdninami pekným športovým popoludním pod názvom Dovidenia prázdniny.

Podujatie sa uskutočnilo v sobotu 10. septembra 2022 v prílepskom parku v popoludňajších hodinách. Zorganizoval ho Občiansky výbor Prílepy so speváckym súborom Kolovrátok za finančnej podpory Nitrianskeho samosprávneho kraja.

Pre malých aj veľkých boli pripravené rôzne zaujímavé športové súťaže. Deti si mohli zmerať sily v pretekoch na bicykloch, v skákaní vo vreci, hode na cieľ, kopaní do bránky a v streľbe zo vzduchovky. Všetci zúčastnení malí športovci boli za svoje výkony odmenení medailami a sladkosťami. Sladkosti zabezpečil primátor Zlatých Moraviec Dušan Husár, ktorý ich aj osobne deťom rozdával. Vecné ceny do súťaží venoval Nitriansky samosprávny kraj.

Na programe boli i trošku netradičnejšie športové disciplíny. Tie boli určené pre dospelákov. Ženy súťažili v pribíjaní klincov o drevený hranol. Muži následne súťažili v hádzaní týchto hranolov do diaľky. „Pre najšikovnejšiu ženu a najsilnejšieho muža čakala výhra v podobe dobrého vínka. A nakoniec bola disciplína mimo program – kopanie jedenástok v kategóriách ženy a muži,“ povedal viceprimátor Zlatých Moraviec Marek Holub. Na záver podujatia bola pripravená veľká spoločná opekačka.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button