AktualityŠkoly

Pribinka a jej vynikajúce výsledky

poradna

Škola je výchovno-vzdelávacia inštitúcia. O jej kvalite svedčia aj dosiahnuté výsledky a úspechy, ktoré sú merateľné. Za každým úspechom ale stojí veľa síl, námahy, odhodlania, vytrvalosti, odriekania, no najmä času.

Naša škola má to šťastie, že ju navštevujú šikovní, talentovaní a cieľavedomí žiaci, ktorí v spolupráci s ich učiteľmi robia často aj nemožné, aby bola ich snaha viditeľná a mohli byť na seba právom hrdí.

V rámci hodnotenia olympiád a vedomostných súťaží dosahujeme niekoľkoročné významné úspechy na úrovni okresu a Nitrianskeho kraja (napríklad v školskom roku 2018/19 1. miesto v kraji).

Inštitút pre ekonomické a sociálne reformy realizoval prieskum dosiahnutých výsledkov v školách na území celej Slovenskej republiky. V rámci hodnotenia za školský rok 2021/2022 sa bral ohľad najmä na dosiahnuté výsledky Testovania 5, Testovania 9 a umiestnenia žiakov v predmetových olympiádach a rôznych súťažiach.

Na základe výsledkov prieskumu INEKO sme sa v rámci Nitrianskeho kraja spomedzi 263 škôl umiestnili na 11. mieste, to znamená, že v rámci okresu na nádhernom 1. mieste. V rámci hodnotenia na celoslovenskej úrovni nám patrí 64. miesto z celkového počtu 1165 škôl.

Tieto naše umiestnenia považujeme za veľký úspech. Všetkým, ktorí stoja za týmto úspechom, patrí veľké ĎAKUJEME. Sme hrdí, že máme okolo seba takých šikovných žiakov a zanietených učiteľov. Veríme, že spoločnými silami toho dosiahneme ešte veľmi veľa.

Mgr. Lenka Herdová, 
riaditeľka ZŠ, Pribinova 1, Zlaté Moravce


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button