AktualityKomerčné články

Vyberte si umelecké zásnubné prstene

Aké šperky sa vám páčia viac: s intarziou alebo bez? Moderní znalci vo všeobecnosti uprednostňujú modely s kamienkami. Zlatnícka dielňa Egne predstavuje širokú škálu šperkov zdobených prírodnými a syntetickými kryštálmi. Aký darček sníva dievča o zásnubách? Samozrejme prsteň s kamienkami.

Kameň na prsteň: najobľúbenejšie kryštály

Výber drahého kameňa je vecou vkusu a rozpočtu na nákup. Tu sú drahé kamene, ktoré klenotníci používajú najčastejšie.

1. Diamant

Je to fazetovaný diamant, považovaný za „kráľa kameňov“ a univerzálna možnosť pre akýkoľvek typ dekorácie. Biela farba (niekedy s odtieňmi) týchto kameňov z nich robí veľkolepý doplnok k akémukoľvek outfitu a typu vzhľadu. Ale najčastejšie sú vybrané pre zásnubné a snubné prstene. Samotný kameň, bez ohľadu na jeho veľkosť a tvar, rozhodne nenechá ľahostajným ani vášho blízkeho, ani okolie.

2. Smaragd

Krásny drahý kameň zelenej alebo žltozelenej farby, ktorému sa hovorí aj “kráľovský”. Miera tejto „zelenosti“ ovplyvňuje jeho cenu. Niektoré smaragdy stoja viac ako diamanty podobnej veľkosti. V zlatom ráme bude vyzerať krásne a svojmu majiteľovi určite pridá na statuse.

3. Zafír

Kameň je často tmavomodrý s bohatým leskom. Menej časté sú žltá, zelená a oranžová. Zafír alebo “nebeský” kameň je zosobnením múdrosti a spirituality. Krásne bude vyzerať v zlatom prsteňu akejkoľvek veľkosti a zložitosti.

4. Rubín

Kameň červenej farby, “emocionálne” radikálne odlišný od zafíru. Zosobňuje cit a vášeň. Rubínový prsteň môže byť skvelým darčekom pre vášnivého, emocionálneho človeka. Náhrdelník zo žltého alebo ružového zlata bude skvelým doplnkom k tomuto kameňu.

Zásnubné prstene a snubné prstene alebo jednoducho zlaté prstene a náušnice sa spravidla kupujú zriedkavo. Najmä s drahými kameňmi. Preto by sa k výberu takéhoto nákupu malo pristupovať zodpovedne a bez zhonu. Teraz viete, aké jemnosti môžu v tomto prípade vzniknúť. Ak by ste predsa len potrebovali pomôcť s výberom šperkov, kedykoľvek sa môžete obrátiť na našich konzultantov. Výber modelov poteší aj tých najrafinovanejších a najnáročnejších kupujúcich. Prejdite do katalógu egne.sk a vyberte si vhodnú možnosť.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button