AktualityKino Tekov

Aktuálny program kina Tekov v Zlatých Moravciach na mesiac apríl

poradna

Filmoví nadšenci sa môžu tešiť na zaujímavý a pestrý výber filmov, ktoré sa budú v apríli premietať v kine Tekov v Zlatých Moravciach.

V programe nájdeme niekoľko nových filmov vrátane Alibi na mieru 2, Super Mario Bros vo Filme, Pápežov exorcista a Mafia mama. Tu je podrobnejší prehľad filmov, ktoré sa budú v Kine Tekov v Zlatých Moravciach premietať v mesiaci apríl.

Alibi na mieru 2

Úspešná komédia má svoje pokračovanie a preto sa môžete tešiť na štedrú nádielku bláznivých situácií, geniálne vtipných nápadov, šialených gagov a vtipov. Český dabing.

Super Mario Bros vo Filme

Je tu nová animovaná komédia, v ktorej vás bude zabávať obľúbená dvojica inštalatérov a to sú fúzkatí bratia Mario a Lulgl. Legendárni hrdinovia zo slávnych videohier prichádzajú na veľké filmové plátno v sprievode štúdia Illumination, ktoré vytvorilo sériu Ja, zloduch.

Pápežov exorcista

Film sleduje otca Amortha pri vyšetrovaní desivého posadnutia malého chlapca a končí odhalením dávneho sprisahania, ktoré sa Vatikán celé stáročia snaží udržať v tajnosti.

Mafia mama

Keď sa Kristin stala hlavou mafiánskej rodiny po práve zosnulom dedkovi, jej život sa obráti na ruby. Vydáva sa do Talianska, aby prevzala kormidlo rodinného podniku.

Program kina Tekov nájdete tu

Program Kina TEKOV


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button