AktualityKino Tekov

Program kina Tekov na júl 2023

obed
poradna

Leto je tu a kino Tekov sa teší, že vám prináša bohatý program na mesiac júl. Predstavujeme vám niekoľko noviniek a zaujímavých filmových titulov, ktoré určite nechcete premeškať.

Cool Girl

Tri mladé hrdinky majú sny, túžby a nádeje, ale aj rodinné a milostné problémy. Tieto tri dievčatá sa prihlásia do súťaže Cool Girl s nádejou, že víťazstvo by mohlo nasmerovať ich život správnym smerom

Život pre samoukov

Nová česká komédia opisuje život dnešných štyridsiatničiek z nadhľadom a poriadnou dávkou sarkazmu. Hlavná hrdinka Klára je aj po štyridsiatke v ľúbostných záležitostiach občas rovnako neistá a zmätená ako v osemnástich, akurát už to nevyzerá tak roztomilo.

Mission Impossible: Odplata – prvá časť

Najprestížnejšia akčná séria súčasnosti sa vracia na plátna kín. Na čele skupiny agentov, pre ktorých nie je žiadna misia nesplniteľná opäť stojí Ethan Hunt, ktorého predstaviteľ Tom Cruise sa stal synonymom frázy – nič nie je nemožné!

Barbie

Barbie a Ken si užívajú bezstarostný život vo farebnom a zdanlivo bezchybnom Barbie Svete. Keď však dostanú príležitosť ísť do skutočného sveta, čoskoro objavia radosti a úskalia medzi ľuďmi.

Kompletný program KINA TEKOV nájdete tu

Program Kina TEKOV


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button