AktualityKomerčné články

Converse a Vans tenisky, stálice skate štýlu

Nie je to len spôsob trávenia voľného času. Ak chcete do tejto komunity zapadnúť, musíte aj dobre vyzerať. Veľkú dôležitosť má v skateboardingu obuv. 

Svojim spôsobom môžete na boarde jazdiť v čomkoľvek. Ak si však potrpíte na to správne oblečenie a hlavne obuv, až potom to bude to pravé orechové. Pozor hlavne na veľkosti, móda sa vyznačuje pohodovou uvoľnenosťou, aby ste mohli bez zábran predvádzať tie najodvážnejšie kúsky. Určite ale celý outfit zlaďte. Prečo je však tak dôležitá obuv? Často sa pri nej dokonca hovorí aj o akomsi dress code. Nesústreďte sa ale len na design, pozor na materiál a podrážku. A po akých značkách sa pozerať?

Converse tenisky s ideálnym boardfeelom

Converse tenisky, to je pojem sám o sebe. Či už ide o pohodlné voľnočasové modely alebo obuv priamo na jazdenie, prinesú najvyššie pohodlie, ochranu, komfort a boardfeel. Nohy sú na doske v najstabilnejšej polohe, výhodou pri niektorých modeloch býva elastický jazyk s ideálnym fixovaním boty. V prípade tejto značky ide zrejme o to najlepšie pre vaše chodidlá a skateboarding, čo momentálne svetový trh ponúka. A to aj z pohľadu odvážneho dizajnu.

Vans tenisky z kolísky skateboardingu

Ďalším silným hráčom na skate trhu s obuvou sú vans tenisky. Dnes už ide o skutočnú legendu s rodiskom, ktoré jej môžu iné značky len závidieť. Vznikla totiž priamo v slnečnej Californii. Skate kultúra si bez nej nevie predstaviť život a práve spoločnosť Vans a jej návrhári udávajú tie najnovšie módne skate trendy. Svoju popularitu nezískala len ako vizuálne lákadlo. Pri výrobe sa využívajú nadčasové technológie, ktoré dosiahnu ten najpohodlnejší kontakt medzi nohou a skateboardom. Stálicou je ale už vyše 50 rokov používaná waflová podrážka pre ideálny grip, boardfeel a flexibilitu. Vans prináša aj zrejme najodolnejšie špičky, ktoré sú ošetrené Duracapom. Povedzte si pravdu, ešte stále po týchto riadkoch nad ich kúpou váhate?


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button