AktualityOznamyprojekty

Robotnícka ulica bude zrekonštruovaná

poradna

Dobré správy pre vodičov i chodcov. Mesto Zlaté Moravce získalo nenávratný finančný príspevok, za ktorý bude zrekonštruovaná komunikácia a chodník na Robotníckej ulici a chodník na Ulici 1. mája. 

O získaní dotácie informovala Miroslava Kováčová, vedúca oddelenia strategických činností na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach. „Ministerstvo vnútra SR poskytlo mestu Zlaté Moravce nenávratný finančný príspevok na projekt „Dobudovanie základnej technickej infraštruktúry v meste Zlaté Moravce“ vo výške 266 736,96 eur. Hlavným cieľom projektu je podporiť dobudovanie základnej technickej infraštruktúry miestnych komunikácií v meste Zlaté Moravce a tým zlepšiť dostupnosť každodenných služieb a potrieb pre obyvateľov mesta,“ uviedla. 

Konkrétne sa jedná o rekonštrukciou chodníka na Ulici 1.mája (od mostu ponad Zlatňanku po križovatku s Ulicou Mojmírova) a komunikáciu a chodníka na Robotníckej ulici (medzi Ulicou Bernolákova a križovatkou pred ZŠ na Ulicu Robotnícka). 

„Celkové náklady na rekonštrukciu cesty a chodníka sú v sume 455 974,10 eur. Rozdiel finančných prostriedkov bude hradený z rozpočtu mesta,“ povedala Kováčová, podľa ktorej sa s rekonštrukčnými prácami začne na začiatku augusta.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button