Komerčné články

Chcete ušetriť na oslave? Spravte ju doma

Aj počas jesene sa nájdu dôvody k oslave. Či už klasicky ide o narodeniny a meniny, prípadne sa zíde rodina kvôli krstu či životnému jubileu. S nárastom cien veľmi stúpol prenájom rôznych miestností, preto sa viac oplatí mať oslavu doma. Ak nemáte dostatok miesta vo vnútri, môžete oslavovať aj vonku. 

Ešte stále máme pred sebou niekoľko pekných slnečných jesenných dní, ktoré môžete využiť na rodinnú oslavu. Ak chcete oslavovať vonku, veľmi vám odporúčame investovať do párty stanu. Tento stan využijete nielen na jeseň ale aj na jar a v lete. 

Prečo by ste mali investovať do párty stanu? 

  • Využitie v teple, aj v zime 

Ak je vonku krásne, bočné steny stanu necháte zrolované na vrchoch celého stanu a dovnútra tak budú vchádzať slnečné lúče. Ak by sa na večer ochladilo, bočné steny spustíte dole a zafixujete. Dovnútra môžete poprípade postaviť aj ohrievač. 

  • Dostatočná kapacita

Bývate v byte a nie je tam dostatok miesta na oslavu? Využiť môžete svoju záhradku, do ktorej stan postavíte. Stan viete kúpiť podľa rozmerov, čiže si dobre odmerajte plochu, ktorú máte k dispozícií. Ak chcete ušetriť miesto, jedlo môžete uložiť do záhradného domčeka, a tak mať stan len na stoly so stoličkami pre hostí. 

  • Šetrenie financií

V prípade, že sa rozhodnete mať oslavu doma, môžete si byť istí, že ste ušetrili niekoľko desiatok eur. Za prenájom sály a catering by ste dali oveľa viac, než za stan a doma pripravené jedlo. Stan viete využiť aj neskôr, preto sa investícia do neho určite oplatí. 

  • Skvelá ochrana pred počasím

Samozrejme, v prípade búrok by ste do stanu nemali chodiť. Ak však hlásia len jemné prehánky, potom svoju oslavu môžete uskutočniť. Stan vás spoľahlivo ochráni pred mrholením aj vetrom. 

Mať vlastný stan na oslavy je výhodou, aj keď bývate v dome. Oslava na záhrade je vždy v niečom čarovnejšia. 


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button